Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
08:33
Анонс ігор чемпіонату області
У суботу, 7 травня, відбудуться матчі четвертого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області 7 травня (субота) 

Початок ігор:
 юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» – ФК «Боржава» - перенесено на 9 червня
стадіон "Автомобіліст"

Арбітри: Cімку А., Гецко С., Алмашій С. 
Делегат – Шварц В.Л. 

Довжанці вдало стартували у чемпіонаті, набравши вже половину очків порівняно з минулим роком. Обидві перемоги були здобуті на домашньому полі. В Ужгороді їм буде важко на щось розраховувати. Глядачі стануть свідками дежавю матчу Баварія – Атлетіко, однак невідомо з яким фіналом. 

У минулому сезоні ужгородці здобули перемоги в обох матчах з Боржавою з однаковим рахунком 1:0. Хоча якраз перемога на Автомобілісті залишила багато запитань, через спірне вилучення у іршавців ще у першому таймі. 

Зміни у складі лідерів чемпіонату навряд чи можна очікувати, через коротку лаву запасних. 

ФК «Дийдо» – ФК «Оболонь» – матч відбудеться 8 травня 
Арбітри: Шимон Ю., Боднар С.,Сащина Я., Вовчанський І. 
Делегат – Митровський М.І. 

Підопічні Іштвана Гіді в лише в четвер зіграли з Ужгородом у Кубку, тож свій поєдинок перенесли на неділю. У перших турах чемпіонату Дийдо зіграло з двома ужгородськими командами і здобули три очки.

Хустяни є досить зручним суперником для команди з Дідова. За весь минулий рік оболонці програвали шість раз: у півфіналі Зимової першості 2:0 та 3:1, у півфіналі Кубку 3:0 та 2:0 і в чемпіонаті 5:0 та 2:0. Загальний рахунок у їхніх зустрічах 17:1. 

Пивовари після перемоги у першому турі програвали командам з Ужгорода. 

ФК «Бужора» – ФК «Берегово» 
Арбітри: Райда М., Шопа Т., Біров І. 
Делегат – Кампов І.А. 

Обидві команди не грали в минулому турі. Берегівці перенесли гру з Севлюшем на кінець місяця, а от Бужорі чогось не дали перенести гру у гостях з Минаєм. Тож після тривалої перерви команди знову вийдуть на зелений газон.

Для підопічних Бабяка це буде вже третій виїзд підряд, і їхні шанси на здобуття очок є дуже високими. Про це говорить і статистика зустрічей між ними – 1:2 в Іршаві та 5:1 у Берегові. Тож варто очікувати голів від обох команд. 

ФК «Мункач» – ФК «Минай» 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В. 
Делегат – Чегіль О.О. 

Обидві команди ділять другу сходинку і зовсім не давно зустрічались у півфіналі Зимової першості. Та у порівнянні з тими матчами, які Минай виграв 1:0 та 2:0, основний склад мукачівців зазнав певних змін, у кращу сторону. Тож тепер підопічні Миколи Гібалюка вже не будуть такими явними фаворитами. 

Через те, що гра відбудеться у суботу, минайці будуть у повній бойовій готовності, разом з «легіонерами». 
Підопічні Сільваші посеред тижня перемогли у Середньому. Декілька гравців Мункача в цей же день візьмуть участь у матчах ДЮФЛ України, проти львівських «Карпат». 

ФК «Вільхівці» – ФК «Середнє» 
Арбітри: Федяй Д., Гал А., Яцкович Ю. 
Делегат – Жбора Г.В. 

Підопічні Юрія Бучка у двох останніх матчах здобули розгромні перемоги і в турнірній таблиці йдуть одразу за ужгородцями. Та досить несподівано вільхівчани у півфіналі здались виноградівцям без бою, не приїхавши на матч-відповідь, який мав відбутися у середу. Домашня поразка 0:1 залишала їм непогані шанси поборотися за путівку у фінал. Такі дії понижають імідж клубу.

Середнянці добре почали чемпіонат та в минулому турі трохи пригальмували, не зумівши налагодити гру в атаці у принциповому двобої з мукачівцями. Цьому сприяла відсутність Жаренка та Стегури у стартовому складі. 
Воротар Вільхівців Іван Ковач певний час виступав у складі середнянців, тож для нього ця зустріч буде мотивуючою. 

ФК «Спартакус» – ФК «Поляна» 
стадіон "Авангард"

Арбітри: Гала М., Гога О., Лофинець В. 
Делегат – Жига Г.М.

Команда Ропонича після перемоги у першому турі над аутсайдером з Іршави, зазнали дві болючі поразки із «сухим» рахунком. Візит до Ужгорода дасть їм змогу добрати балів. Одним із козирів полянців є зіграність та самовіддача.

Дуже цікаво спостерігати за молоддю Говерли. Поки що вони одного разу виграли та два рази програли з мінімальними рахунками.  У понеділок ужгородці програли дніпродзержинській Сталі, а вже в неділю їх очікує близький виїзд до стрийської Скали. Тож Валентину Слюсару потрібно буде розподілити сили своєї команди на два ігрові дні.
 
ФК «Тячів» – ФК «Севлюш» - перенесено на 9 червня
Арбітри: Митровський М. 
Делегат – Шитєв Й.Л.

У минулому турі знову дався взнаки тячівський синдром неявки на матч, який згодом підтримали Вільхівці у Кубку. Значну перерву в іграх мали і севлюшці, які перенесли гру з Великодня на 25 травня, а в Кубку не дочекались підопічних Бучка.

Затяжна перерва може позначитись на фізичній готовності гравців, особливо після веселих свят. Та все ж команда Івана Білака не має мати особливих труднощів у грі з останньою командою минулого сезону. 

Останні дві зустрічі виноградівці вигравали 1:0 у гостях та 5:1 вдома.   


Перша ліга (Західна зона) 

8 травня (неділя) 


ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Березний» 
ФК «Дерцен» – ФК «Баранинці» 
ФК «Карпати» (П) – ФК «Сокіл» 
ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Ракошино» 
ФК «Бобовище» – ФК «Невицький замок» 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Вітязь» 

Перша ліга (Східна зона) 

8 травня (неділя) 


СК ім. І. Яремчука – ФК «Іза» 
ФК «Терново» – ФК «Старт» 
ФСК «Говерла» – ФК «Вікторія-ЛНС» 
ФК «Авангард» – ФК «Карпати» (Д) 
ФК «Копаня» – ФК «Інтер» – матч відбудеться 6 травня 
ФК «Карпати» (Р) – ФК «Вишково» 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1610 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Артур  
0
Цікаво, а якою буде реакція ФФЗ (і чи буде вовна взагалі) на неявки команд на ігри в чемпіонаті та кубку області? Ще не успів початися чемпіонат, як уже є ряд неприємних моментів - знялося із чемпіонату Пістрялово; Іршава не приїхала на виїздну гру;, Вільхівці вирішили не їхати на кубкову гру; Тячево тоже не ає бажання їздити на виїздені ігри...... І це лише початок чемпіонату! Далі буде?......

الاسم *:
Email *:
كود *: