Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
00:21
Анонс ігор чемпіонату області
У суботу, 28 травня, відбудуться матчі сьомого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

Вища ліга. 28 травня (субота) 

ФК «Боржава» – ФК «Тячів» 

Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е. 
Делегат – Козик В.В. 

Довге, стадіон «Боржава» 

Тячівці вже два матчі не програють і гра у Довгому дає їм непогані шанси на те, щоб продовжити цю серію, тому що із більшістю команд із нижньої половини таблиці вони вже зіграли.

Для Боржави ж домашній стадіон є поки що єдиним джерелом очок. Два останні матчі підопічні Василя Фірки зазнають розгромних поразок і тому їм потрібно перемагати передостанню команду чемпіонату, щоб повернути віру в свої сили.

Минулі дві їхні зустрічі обходилися лише одним голом. Кожна з команд мінімально вигравала вдома. 



ФК «Поляна» – ФК «Оболонь» 

Арбітри: Сімку А., Гецко С., Алмаший С. 
Делегат – Головко І.С. 

Поляна, селищний стадіон 

Пивовари поки не відзначаються стабільністю у своїх результатах і тому знаходяться зовсім не далеко від полянців, для яких середина таблиці вже є хорошим досягненням. Підопічні Ропонича вже чотири гри програють і гра з непоступливими хустянами не обіцяє їм легкої прогулянки.

У минулому сезоні, коли склад полянців був трохи сильнішим, оболонці обидва рази перемагали – 0:1 та 3:1. Після погрому вчиненого Боржаві, команда Браєра знайшла потрібну модель атаки, яка приносить голи. Попри поразки свалявці неодмінно забивають в останніх трьох поєдинках.  

Це буде останній поєдинок Оболоні перед поїздкою у Францію на міжнародні змагання.


ФК «Середнє» – ФК «Дийдо» – матч відбудеться 1 червня 

Арбітри: Козик Я., Сухан М., Грубінка І. 
Делегат – Наскалов В.Б. 

Середнє, селищний стадіон 

Завершуватиме тур принципова зустріч у Середньому, адже саме господарі забрали важливі очки наприкінці минулого сезону, зупинивши переможну ходу берегівців. Рахунок був 3:1, а от у першому матчі сильнішими були Дийдо 3:2.

Майже половина гравців Дідова в свій час виступали за середнянців – Славік, Ковач, Барта, брати Кемені, Товт, Шош. Тому для них перемога буде вдвічі приємнішою.

Дийдо лише один раз програло – мінімально Ужгороду, і переслідує дует лідерів, який був і в минулому році. Середнє в минулому турі зазнало великого погрому від тих же чемпіонів.

Минулого року Середнє саме в цей період (останній дзвоник у школярів) потерпіло найбільшої поразки від Мукачева. Питанням залишається чи відійдуть від минулого матчу молоді гравці господарів. Через перенос гри на середу, скоріш за все, у складі команди Дьордя будуть присутні всі досвідчені гравці/»легіонери».       

До речі, середнянець Денис Пахомов та дийдівець Володимир Головачко у Словаччині виступають за одну команду – МСК Спартак Меджілаборце.


ФК «Минай» – ФК «Ужгород» 

Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В. 
Делегат – Митровський М.І. 

Кам’яниця, СГК «Камелот» 

Один з найочікуваніших матчів першого кола, як серед вболівальників, так і серед гравців обох команд. Його можна назвати повноцінним дербі Ужгородщини.

Команда Миколи Гібалюка переграла іменитих ужгородців на старті Зимової першості 2:1. Хоча в складі минайців більшість гравців в минулому сезоні виступала у Першій лізі області і вони менш досвідчені, та за короткий період вони стали вагомою силою в обласному футболі і по праву йдуть дуже близько до лідерів.

У складі Минай грають троє екс-ужгородців – Чумак, Вагін та власне граючий тренер Гібалюк. Їм має бути відомо всі головні козирі суперника, так як вони не сильно змінилися з минулого року.

Хоча в Ужгорода виділяється своєю скорострільністю Гегедош, який забив вже 11 голів в п’яти матчах, останній їх поєдинок продемонстрував, що загроза може йти від будь-якого гравця лінії атаки. Саме нейтралізацією Гегедоша, Реплюка і Пиняшка будуть займатися їхні екс-партнери Гібалюк, Чумак та Вагін.

Атакувальна ланка у гостей сильніша та в середині поля перевага буде у Минаю, які будуть у повному складі з своїми «легіонерами».

Їхня зустріч очікувалася у фіналі Зимової першості та тоді їм не судилося зійтись. 


ФК «Берегово» – ФК «Спартакус» 

Арбітри: Котубей П., Гал А., Яцкович Ю. 
Делегат – Жбора Г.В. 

Берегово, стадіон «Дружба» 

Підопічні Мирослава Бабяка набрали непоганий хід з чотирьох матчів без поразок та посеред тижня зазнали болючої поразки від Севлюша, яка стала першою на домашньому стадіоні.

Спартакус ще не перемагав на виїзді. Молодому колективу з Ужгорода втративши через дискваліфікацію Гогерчака та Машталіра, і через травму Минайленка, важко буде протистояти міцній берегівській команді (середній вік основи складає 25,2 роки). Підопічним Слюсара помітно не вистачає яскраво вираженого форварда.

Найкращим бомбардиром у їх складі є центральний півзахисник Іван Варваринець, який забив три голи. Три матчі з шести вони закінчували без голів.

Очікується поповнення гольового балансу від Василя Ковтуна, який забив в шести матчах п’ять голів.


ФК «Севлюш» – ФК «Вільхівці» – матч відбудеться 29 травня 

Арбітри: Митровський М., Сащина Я.,Шимон Ю. 
Делегат – Кампов І.А. 

Виноградів, стадіон «Юність» 

Вільхівці спробують дати бій одному з фаворитів сезону Севлюшу. Та для цього їм потрібно буде докласти багато зусиль. Виноградівці в цей недільний день будуть проводити відкриття реконструйованого домашнього стадіону, тож свято футболу повертається у Виноградів.

Підопічні Білака зараз знаходяться у відмінній формі не знаючи поразок у чемпіонаті і при цьому багато забиваючи, намагаючись не відставати від Ужгорода.

Їхня зустріч у півфіналі Кубку розпочалась з мінімальної перемоги Севлюша у гостях, завдяки голу Чейпеша. Та на повторний поєдинок підопічні Бучка не приїхали, тож це буде їхня прем’єрна гра у Виноградові.  


ФК «Бужора» – ФК «Мункач» 

Арбітри: Шимон Ю., Бабич Т., Шкура В. 
Делегат – Шитєв Й.Л. 

Іршава, стадіон «Бужора»

Іршавці здобули перший пункт в минулому турі та щоб продовжити набір очок їм потрібно акумулювати всі сили перед грою з сусідами по таблиці. Перемога дозволить їм обійти мукачівців. У чотирьох із шести матчів Бужора пропускала мінімум три голи.

Мункач після жвавого старту вже два матчі не може набрати бали, тож вони їдуть за першою виїзною перемогою. Вже скоро очікується повернення до складу мукачівців гравця Говерли Гейчика.

Матчі минулого року були багатими на голи і супроводжувались перемогами підопічних Сільваші – 4:2 у Мукачеві та 2:3 в Іршаві. Сезоном раніше команди обмінювались сухими перемогами 3:0 та 2:0 у Мукачеві та 4:0 в Іршаві.     

 
Перша ліга. Західна зона. 29 травня (неділя)
 
ФК «Березний» – ФК «Н. Коропець»
ФК «Невицький замок» – ФК «Баранинці»
ФК «Ракошино» – ФК «Дерцен»
ФК «Сокіл» – ФК «Карпати» (В.К.)
ФК «Вітязь» – ФК «Бобовище»
ФК «Карпати» (П) – ФК «Локомотив-Чоп»

 
Перша ліга. Східна зона. 29 травня (неділя)
 
ФК «Інтер» – СК ім. І. Яремчука
ФК «Карпати» (Д) – ФК «Терново»
ФК «Вікторія-ЛНС» – ФК «Старт»
ФК «Іза» – ФК «Карпати» (Р)
ФК «Вишково» – ФСК «Говерла»
ФК «Копаня» – ФК «Авангард»
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1410 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: