Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
12:37
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 12 червня, відбудуться матчі дев'ятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» – ФК «Боржава» - перенесена гра 4-го туру (9 червня) 
стадіон "Автомобіліст" 

Довжанці вдало стартували у чемпіонаті, набравши вже більше очків порівняно з минулим роком. Всі перемоги були здобуті на домашньому полі. В Ужгороді їм буде важко на щось розраховувати. Глядачі стануть свідками дежавю матчу Баварія – Атлетіко, де одні будуть атакувати, а інші в більшій мірі лише оборонятися, однак невідомо з яким фіналом. 

У минулому сезоні ужгородці здобули перемоги в обох матчах з Боржавою з однаковим рахунком 1:0. Хоча якраз перемога на Автомобілісті залишила багато запитань, через спірне вилучення у іршавців ще у першому таймі. 

Зміни у складі лідерів чемпіонату навряд чи можна очікувати, через коротку лаву запасних. 
 

ФК «Севлюш» - ФК «Тячів» - перенесена гра 4-го туру (9 червня) 
 
Команда Івана Білака не має мати особливих труднощів у грі з передостанньою командою цього сезону. Нічия в Ужгороді стала досить неочікуваною для севлюшців. Цілком можливо Іван Білак дасть проявити себе найближчому резерву, зважаючи на недільну гру з діючим чемпіоном.  

Останні дві зустрічі з Тячевом виноградівці вигравали 1:0 у гостях та 5:1 вдома.  
 

ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Тячів» (Тячів) 

Своєрідне вияснення стосунків команд, які знаходяться в підвалинах турнірної таблиці. Тячівці в трьох з останніх чотирьох матчів стабільно набирають по одному пункту. Чого вартує лише нічия в Хусті. Тож їм цілком під силу перервати свою негативну серію зустрічей з полянцями. В минулому сезоні свалявці були сильнішими вдома 5:1, і на виїзді 1:2. 

Поляна єдину свою перемогу (без врахування технічної над мукачівцями) здобула з Бужорою, яка знаходиться нижче. Тячівці також йдуть на сходинку нижче і для підопічних Ропонича це підходяща можливість добрати очки. Зважаючи, що гості скоріш за все знову зроблять ставку на захисну тактику, голів буде не багато. 


ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Боржава» (Довге) 

Обидва свої виїзні поєдинки Боржава програла, причому з розгромним рахунком. Та неодмінно забивала гол престижу. Зараз їх очікують два вояжі на Ужгородщину – в четвер в Ужгород, а в неділю – в Середнє. Тож цілком ймовірно їхня статистика гостьових поразок продовжиться. Хоча з середнянцями вони мають менші шанси на програш. Довжанці випереджають команду Дьордя на два очки. 

Середнє два останні матчі розгромно програло лідерам сезону. А до цього в них була відмінна серія домашніх матчів (дві перемоги і нічия). 

Останні їх зустрічі були за середнянцями 5:0 вдома та 1:3 у Довгому. В цих зустрічах Соскида забив п’ять голів. Тож маємо надію, що тренер не залишить його на лаві запасних на цей раз. 


ФК «Минай» (Минай) – ФК «Оболонь» (Хуст) 

Три з чотирьох домашніх матчів минайці закінчували перемогами. Та в цьому турі до них завітає срібний призер чемпіонату Європи серед горян. Вони приїхали додому у вівторок, тож після короткого відпочинку мали б підійти у повній бойовій готовності до цього не простого притистояння. Свої матчі у Франції вони проводили на дуже важкому болотистому полі. Тому їм потрібно буде чим скоріш переключитися і повернутися у ритм чемпіонату Закарпаття. 

У пивоварів триває чотириматчева серія без поразок. Підопічні Гібалюка досить видовищно провели два останніх матчі забивши вісім і пропусивши сім голів. 

Між командами відстань чотири очки та чотири позиції, але у хустян ще гра в запасі. Для деяких «легіонерів» Минаю словацький сезон закінчується вже у цю п’ятницю.


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 

Берегівських вболівальників очікує місцеве дербі. Обидві команди у попередньому турі розгромно поступились клубам з Ужгородщини і тепер прагнутимуть повернутись на переможну стезю. 

В минулому році команди обмінялись домашніми перемогами 2:1, тому можна припустити, що такий рахунок знову повториться. Дийдо в двох останніх виїзних матчах забиває по чотири голи. Берегвіці мають довматчеву переможну домашню серію. 


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 

Центральний поєдинок туру, де зійдуть дві кращі команди минулого сезону, які і тепер йдуть на перших місцях в таблиці, відбудеться у Виноградові. Підопічні Білака є тією силою, яка може кинути виклик непереможним ужгородцям. Саме в минулому сезоні виноградівці були сильнішими перемігши в Ужгороді 1:2 та зігравши внічию вдома 1:1. У Зимовій першості Севлюш продовжив вдалу серію ігор лише на останніх хвилинах упустивши перемогу, як результат 2:2. Остання  їх зустріч вийшла надто емоційною і відбулась у фіналі цьогорічного Кубку. І тут Ужгород забивши два швидкі голи, довів гру у меншості до перемоги.

Ужгородці ще не перемагали на стадіоні «Юність» - 1:1 та 3:1 на користь севлюшців у Кубку. Севлюш вже двічі втратив очки у цьому сезоні, і обидва рази на Ужгородщині.   


ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 

Досить рівне протистояння очікується в Іршаві. Бойовий колектив Дякулича спробує здобути свою першу перемогу. Спартакус майже всі свої виїзні поєдинки програв мінімально. Бужора два з трьох домашніх матчів теж програла в один м’яч.

Команда Валентина Слюсара вже чотири поєдинки не може виграти. В останній грі в ужгородців були проблеми з комплектацією складу, де був лише один польовий гравець в запасі.


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці)

Вкрай не стабільні мукачівці прийматимуть міцний колектив Юрія Бучка. Господарі не змогли вижати максимум з двох останніх ігор з аутсайдерами, тому рух вгору для них буде не легким.   

У Мункача лише чотири голи у восьми матчах. Вільхівці програли три з своїх чотирьох гостьових візитів.
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1605 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: