Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
22:59
Анонс ігор чемпіонату області
У суботу, 18 червня, відбудуться матчі десятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» – ФК «Бужора» 
Арбітри: Сімку А., Гецко С., Кота З.
Делегат – Чегіль О.О.

Досить легко передбачити сценарій цього поєдинку. Бужорці намагатимуться не повторити антирекорд своїх сусідів із Довгого, які минулого тижня дістали на цьому стадіоні 11 голів. 

В п’яти домашніх матчах Ужгород забив 34 голи (майже 7 голів за гру). У минулому сезоні підопічні Дякулича програли тут 6:0. А от дома зуміли дати бій грізному супернику пропустивши лише один гол. 
Із восьми поразок Бужори, половина була розгромними. Одним із завдань буде уникнути чергової. 

ФК «Дийдо» – ФК «Севлюш» 
Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е.
Делегат – Кампов І.А.

Центральна гра туру пройде у Дідові, де зіграють минулорічні медалісти. У минулому сезоні лише одна команда змогла вивезти очки з цього стадіону, і це був саме Севлюш. В цьому чемпіонаті вже двічі гості Дийди брали тут залікові пункти, при чому останній матч завершився погромом господарів 2:6. 

Виноградівці після феєричної перемоги над Ужгородом зустрінуться з не менш небезпечним суперником. Тепер вони залишаються єдиною командою, яка ще не знала смаку поразки. Хоча єдині втрати очок, які відбулись в двох матчах, були саме на виїзді. 

Їх минулі зустрічі закінчувались 0:2 за Севлюшем та 0:0. 


ФК «Оболонь» – ФК «Берегово» 
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Сащина Я.
Делегат – Головко І.С.

Другий за значимістю поєдинок у цьому турі зіграють в Хусті. Підопічні Баб'яка в цьому сезоні поступалися лише першим трьом командам, з іншими вони стабільно набирають очки. У виїзних матчах берегівці виграли два матчі з п’яти. В останній грі вони зуміли вистояти з Дийдою. 

Оболонь вперше зіграє на домашньому стадіоні після повернення з Франції, і їх очікують овації власних вболівальників. Підтримати святковий настрій хустяни спробують за допомогою дебютної перемоги над Береговом. Адже попередні їх зустрічі були не на їх користь - у Берегові 2:0 і 2:2 у Хусті, причому гості забили два голи в останні дві хвилини. В обох матчах відзначався Василь Ковтун. 


ФК «Боржава» – ФК «Минай» 
Арбітри: Запрутняк В., Дудаш Д., Бабич Т.
Делегат – Козик В.В.

Минай поїде у Довге, де спробує продовжити свою серію погромів, яка налічує вже два матчі. Після впевнених перемог над оболонцями та дийдівцями здавалось у них не має виникнути проблем з середняком чемпіонату, який пропустив в останніх двох іграх 14 голів.  

Та підопічні Фірки попри невдалі виїзди вдома грають вкрай прагматично, граючи до кінця і вириваючи перемоги в кінці поєдинків. Чотири з п’яти домашніх поєдинків були за Боржавою.

Принциповою буде ця зустріч для гравців Минаю Михайла Чедрика, який довгий час був головним бомбардиром Боржави та Євгена Костика, який виступав за довжанців у минулому сезоні в центрі захисту. У гостей, на відміну від довжанців, довга лава запасних, яку інколи важко втримати на заміні.  
 

ФК «Поляна» – ФК «Середнє» 
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Готько В.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Полянці у минулому турі змогли перервати програшну серію з шести матчів, зігравши внічию з тячівцями. Та підопічні Дьордя будуть підходити фаворитами до цього матчу, які перемагають нижче стоячі команди в таблиці.

Середнянці перемагали у Поляні 1:2 у минулому році, а вдома 4:1. Тоді один з голів за свалявців забив Олександр Пахомов, який зараз цементує захист Середнього. Ще один екс-полянець Іван Русин повернеться на не чужий стадіон.

В цьому сезоні Середнє лише одного разу перемагало на виїзді, а Поляна один раз вдома.  


ФК «Спартакус» – ФК «Мункач» - початок 13.30 (юнаки) 15.00 (дорослі)
Арбітри: Райда М., Люлюк М., Шопа Т.
Делегат – Попович В.М.

Цікава дуель двох молодих колективів відбудеться на ужгородському «Авангарді». Майже половина команди Слюсара виступала за мукачівців у минулому сезоні - Гогерчак, Дядюк, Бобик, Рацин, Антошин, Веждел.

Мукачівці за останні п’ять ігор забили лише один гол і заробили п’ять очок. Підопічні Сільваші не пропускають вже три поєдинки підряд. Перемога дозволить їм обійти Спартакус у таблиці.

Ужгородці в трьох останніх матчах неодмінно забивають по одному голу, які принесли їм чотири пункти. Вдома спартаківці програли лише одну гру, Мункач також лише одного разу переміг у гостях.    


ФК «Тячів» – ФК «Вільхівці»
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Рошко О.
Делегат – Митровський М.І.

У десятому турі відбудеться тячівське дербі. Остання офіційна зустріч цих команд датується 2013 роком у першій лізі. Тоді команда з райцентру святкувала вдома перемогу 2:1.

Зараз безперечним фаворитом виступають підопічні Бучка, які йдуть навздогін лідируючому квартету. Тячів уже два матчі підряд не програє вдома, але й не виграє, забивши лише один м’яч в чотирьох зустрічах.


Перша ліга. Західна зона. 19 червня (неділя) 

ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Локомотив-Чоп» 
ФК «Дерцен» – ФК «Карпати» (П) 
ФК «Баранинці» – ФК «Вітязь» 
ФК «Березний» – ФК «Сокіл» 
ФК «Невицький замок» – ФК «Ракошино» 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Бобовище» 

Перша ліга. Східна зона. 19 червня (неділя) 

СК ім. І. Яремчука – ФК «Авангард» 
ФК «Терново» – ФК «Копаня» 
ФК «Старт» – ФК «Вишково» 
ФК «Іза» – ФК «Інтер» . 
ФК «Вікторія-ЛНС» – ФК «Карпати» (Д) 
ФК «Карпати» (Р) – ФСК «Говерла»
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1255 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: