Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
20:23
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 26 червня, відбудуться матчі десятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Тячів» (Тячів) 
Арбітри: Гала М., Ліб К., Гога О.
Делегат – Попович В.М.

До Середнього завітає один з аутсайдерів цьогорічного чемпіонату, тож господарі можуть розраховувати на чергові легкі три пункти. Це дасть їм змогу сміливо дивитися вгору на четверте місце, до якого всього два очки. Всі «легіонери» середнянців завершили свої виступи в Словакії та Австрії, тож їх склад має бути оптимальним. 

Тячівці, після погрому в 11 голів в Ужгороді, в чотирьох виїзних матчах пропустили п’ять голів, два поєдинки з яких зіграли в нульову нічию. 

Їх останні ігри закінчувались 1:1 у Тячеві та 3:0 у Середньому. 


ФК «Минай» (Минай) - ФК «Поляна» (Поляна) 
Арбітри: Козик Я., Сухан М., Абель О.
Делегат – Шитєв Й.Л.

У цьому двобої зійдуть команди, які демонструють прямо протилежні результати у останніх зустрічах. Серія без перемог у свалявців сягнула вже восьми матчів, де була лише одна нічия. 

Підопічні Гібалюка виграли останні три матчі, забивши в них 19 голів. І граючи з далеко не сильним суперником ймовірно зможе продовжити свою серію результативних перемог. Сусіди зверху проводитимуть ігри із значно складнішими суперниками, тож є можливість скоротити відстань до них. 

Також цей матч носитиме реваншистський настрій для господарів. Саме від Поляни вони зазнали першої поразки в цьому році, в одній восьмій Кубку області. Єдиний гол тоді забив Артур Русин. 

Минай у цьому сезоні вдома забиває не менше двох голів. 


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Боржава» (Довге) 
Арбітри: Грубінка І., Готько В., Лофинець В.
Делегат – Козик В.В.

Незважаючи на череду гірких програшів довжанці продовжують залишатися в середині таблиці, відстаючи на три очки від Берегова. В минулому році боржавці несподівано здобули перемогу на стадіоні «Дружба» 1:2, забивши вирішальний гол у додатковий час. У Довгому берегівці поквиталися з ними 1:4. 

Підопічні Баб'яка три матчі поспіль не програють на власному полі, перемога у цьому матчі не викликає сумнівів. 


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Оболонь» (Хуст) 
Арбітри: Запрутняк В., Бабич Т., Горгош М.
Делегат – Жбора Г.В.

Один із центральних матчів зіграють у Виноградові, де зійдуться географічні сусіди, однак в таблиці між ними відстань велика. Севлюшці мають вдвічі більше очок за оболонців. 

З чотирьох виїздів підопічні Браєра лиш одного разу святкували перемогу та у всіх матчах забивали. Севлюш всі чотири домашні ігри виграв, пропустивши лиш в одному матчі – з іршавською Бужорою. Та й взагалі у чемпіонаті у виноградівців краща оборона, яка пропустила лише три голи у цьому сезоні. До прикладу, Ужгород – 15, Минай – 17, Дийдо – 11. 

Минулого сезону команди обмінялись впевненими домашніми перемогами – 4:0 у Виноградові та 3:0 у Хусті. Особливо запам’ятався останній матч, де арбітр відмінив два взяття воріт Оболоні, і за словами севлюшських гравців, украв у них перемогу. 


ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 
Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е.
Делегат – Митровський М.І.

Бужора останні три домашні матчі програла за мінімального рахунку. Дийдо впродовж трьох турів залишається без перемог, тож в Іршаві їм випаде чудова можливість добрати важливі очки. Чергова втрата може спустити їх в середину таблиці. 

Цього року ці команди зустрічались у чвертьфіналі Кубку Закарпаття. Підопічні Гіді обидва рази перемогли 1:4 та 2:0. У минулому чемпіонаті також дві перемоги дийдівців 3:0 та 1:2. 


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 
Арбітри: Райда М., Шопа Т., Лялюк М.
Делегат – Кампов І.А.

Протистояння цих двох міст має свою історію і завжди викликає великий інтерес з боку вболівальників. Виїзд до Мукачева обіцяє бути вкрай складним для підопічних Шанти. Середня лінія господарів зараз виглядає однією з найкращих за підбором гравців. Гей, Тома, Хоменко, Ряшко після здобутого досвіду гри у Прем'єр-лізі спробують підняти команду до лідерських позицій. 

Команда Сільваші в останніх двох домашніх матчах не могла відзначитись та маємо надію, що цей матч стане не менш результативним від попереднього. 

Остання їх зустріч відбулась у фіналі Зимової першості цього року. Тоді ужгородці без над зусиль перемогли 6:0. 


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Проценко Р.
Делегат – Шварц В.Л.

Команда Юрія Бучка ще не програвала вдома, змінити цю тенденцію спробує Спартакус. Ужгородці програли чотири виїзні матчі з п’яти. В останньому поєдинку з Мункачем зазнали першої розгромної поразки. Та все ж очікується, що підопічні Слюсара матимуть можливість здобути очки у Вільхівцях.

Останні три матчі вільхівчани не програвали, забивши в них десять голів, хоча й грали вони з останніми трьома командами.


Перша ліга. Західна зона. 25 червня (субота) 

ФК «Ракошино» – ФК «Н. Коропець» 
ФК «Сокіл» – ФК «Невицький замок» 
ФК «Вітязь» – ФК «Березний» 
ФК «Карпати» (П) – ФК «Баранинці» 
ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Дерцен» 
ФК «Бобовище» – ФК «Карпати» (В.К.) 

Перша ліга. Східна зона. 26 червня (неділя) 

ФСК «Говерла» – СК ім. І. Яремчука 
ФК «Авангард» – ФК «Терново» 
ФК «Копаня» – ФК «Старт» 
ФК «Вишково» – ФК «Іза» 
ФК «Інтер» – ФК «Вікторія-ЛНС» 
ФК «Карпати» (Д) – ФК «Карпати» (Р) 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1400 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
1
Ходять чутки, що Поляна може і не виїхати на гру через небажання футболістів продовжувати чемпіонат, але це поки чутки....

الاسم *:
Email *:
كود *: