Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
12:47
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 3 липня, відбудуться матчі дванадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці) 
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Чегіль О.О.

Один із найцікавіших матчів цього туру, де зійдуться команди двох ужгородських тренерів. Вільхівці виступають у гостях з перемінним успіхом, поступаючись в більшості випадків вище стоячим клубам. В чотирьох останніх матчах вони не пропустили ні одного голу, а забили 13. Майже половина гравців вільхівчан складають ужгородці, для яких це буде дуже принциповим протистояння. 

Ужгород дещо збавив оберти в останніх матчах вперше зігравши внічию та програвши. Та на домашній арені їм поки нема рівних. Хоч і громлячи суперників одного за другим, в п’яти з шести матчів вони неодмінно пропускають. 

У цьому поєдинку зійдуться кращі голеадори чемпіонату Гегедош (22 голи), Апіян (12 голів) та Реплюк (11 голів). 


ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Мункач» (Мукачево) 
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Гарлач І.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Дуже рівне протистояння має відбутись у Дідові, куди завітає Мункач, який вже п’ять матчів не програє. Та серед них три нічиї, які все ще залишають їх нижче середини таблиці. Мукачівці вже відібрали важливі пункти у лідерів Ужгорода та Минаю, те ж саме може трапитись з наступним суперником. 

Дийдо три матчі підряд не програє і не пропускає. Вдома ж програли лише один матч Минаю, ще два внічию і три перемоги. 

В минулому сезоні команди здобували впевнені домашні перемоги 3:0 у Мукачеві та 4:1 у Дийдо. 


ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Бужора» (Іршава) 
Арбітри: Грубінка І., Ліб К., Готько В.
Делегат – Головко І.С.

Пивовари прийматимуть останню команду чемпіонату і від них очікується тільки перемога у цій грі. Адже серія без перемог тягнеться вже три матчі. Вдома оболонці програли лише один раз із п’яти зустрічей.

Бужора виступає в цьому сезоні вкрай слабо, і всі свої крупні поразки отримала саме на виїзді. Хустська команда була сильніша в останніх іграх між ними: у 2014 році 3:1 та 5:1, минулого сезону 1:0 та 2:0, причому в обох матчах забивав Микола Вурста.     


ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 
Арбітри: Шимон Ю., Вовчанський І., Горгош М.
Делегат – Митровський М.І.

Господарі у цьому матчі матимуть можливість продовжити свою невдалу серію із великих програшів, адже виноградівці впритул наблизившись до Ужгорода, який зіграє з більш складним суперником, і можуть вийти на перше місце ще до кінця першого кола.

Боржава зараз не в тій формі, щоб відбирати очки у підопічних Івана Білака. Хоча й Севлюш не зміг виграти два останні гостьові поєдинки.

В минулому році севлюшці перемагали довжанців 7:0 та 3:0. А от в позаминулому боржавці двічі грали внічию 0:0 та 2:2 і лише одного разу програли 1:2.
 

ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Берегово» (Берегово)
Арбітри: Дребужан С., Рошко О., Федак В.
Делегат – Кочетов В.І.

Вболівальники полянців вже потроху звикають до слабких виступів своєї команди, і візит міцного середняка не обіцяє їм нічого доброго. Хоча на характері вони змогли б зачепитися за очки.

Берегівці не програють останні три матчі і мають хорошу нагоду продовжити цю серію до кінця першої частини чемпіонату, здолавши по черзі полянців і середнянців. Зважаючи на можливі поразки Середнього і Вільхівців, які грають з лідерами, підопічні Баб'яка можуть піднятися одразу на дві позиції.

Зустріч цих команд у цьогорічній Зимовій першості була за берегівцями 3:1. У минулому сезоні Берегово вдома також виграло 3:1, у Поляні 4:2 на користь підопічних Ропонича.
 

ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Минай» (Минай) 
Арбітри: Козик Я., Сухан М., Гала М.
Делегат – Кампов І.А.

Не простим має бути протистояння двох команд Ужгородського району, які знаходяться не далеко один від одного, на відстані п’ять пунктів. Минай набрав хороший хід, здобувши чотири крупні перемоги підряд і забивши 22 голи. В чотирьох з п’яти виїзних поєдинків зелено-білі неодмінно пропускали.

Середнянці також можуть похвалитися трьома великими перемогами, але в іграх з досить слабкими командами. Цікавою б мала бути зустріч на полі двох Вікторів Чумака та Симча, але останній зовсім недавно перейшов у Спартакус, постійно починаючи матчі на лаві запасних у Середньому.

Цілий ряд гравців Минаю в свій час виступали за середнянців – Гібалюк, Дудаш, Лобода, Мирончук, Чедрик, Чумак, Вагін, Смокоровський.

В Зимовій першості гра між ними закінчилась 2:1 на користь Минаю, який майже півгодини грав у меншості.    
 

ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Спартакус» (Ужгород)
Арбітри: Райда М., Шопа Т., Лялюк М.
Делегат – Козик В.В.

Найменш цікавий поєдинок пройде у Тячеві, де зустрінуться 11 та 13 місця чемпіонату. Лише у минулому турі спартаківці навідувались на Тячівщину і дістали три голи від Вільхівців. Зараз же у них трохи кращі перспективи на здобуття очок. Свої перемоги вони здобували якраз над командами з підвалин таблиці.

Тячів два останні матчі розгромно програв і чотири поєдинки не забиває.
 
Перша ліга. Західна зона. Перенесний матч 9-го  туру

ФК «Карпати» Перечин – ФК «Карпати» (В.Коропець)
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1504 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: