Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
20:41
Анонс ігор чемпіонату області
В суботу, 24 вересня, відбудуться матчі двадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 14:30; дорослі – 16:00

ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Середнє» (Середнє) 

Принциповою вийде зустріч у Дідові, обидві команди не полишають спроб наздогнати Минай, який може знову втратити очки. У гостей на один пункт більше, але на гру менше. 

Середнє три матчі завершує без перемог, дві з яких програвши. Дийдо останнім часом грало з слабкими суперниками, однак і з ними не завжди здобувало три очки. Та все ж можуть похвалитися триматчевою серією без поразок. 

У минулому сезоні кожна з команд перемогла вдома 3:1 в Середньому та 3:2 в Дідові. 

ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Поляна» (Поляна) 

Пивовари, наряду з аутсайдером чемпіонату Бужорою, ще не вигравали у другому колі. Можливо це пов’язано і з відходом Браєра. Підопічним Буковецького потрібно будь-що перегравати сусіда по таблиці, адже далі їх чекають лише сильніші колективи і їхнє падіння може продовжитися. 

Полянці попри всі складнощі в команді продовжують потрохи набирати очки. За половину другого кола вони вже набрали більше балів ніж за все перше. 


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Бужора» (Іршава) 

Найменш конкурентний двобій пройде у Мукачеві. Господарі попри чотириматчеву серію без перемог, у більшості поєдинків добре себе показали. Посеред тижня вони не вдало з’їздили в Чернівці, в рамках першості України U19. Вплинути на їхню підготовку до матчу можуть ігри ДЮФЛУ, де зайняті деякі молоді гравці та тренери.  

Іршавці дуже слабо виступають у другому колі, з п’яти програшних матчів, чотири були з розгромним рахунком. Цього року Мункач переміг 0:1 на виїзді, а минулого 4:2 та 3:2. 


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 

Ще один матч, який може вплинути на розстановку сил в першій п’ятірці зіграють у Вільхівцях. Місцева команда продовжує залишатись міцним горішком вдома. Хоча на виїзді дуже часто втрачають очки. Лише одна команда зуміла забити у Вільхівцях більше одного голу – Берегово.

У Виноградові підопічні Білака мінімально переграли тячівців у першому колі 1:0. У другому колі перемоги їм даються вже не так легко і пропускають в кожному матчі. Всі свої втрати очок виноградівці здійснили на чужому полі. У цьому матчі за гостей може дебютувати Адріан Пуканич.


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Берегово» (Берегово)
м. Ужгород, стадіон "Авангард", поле №3

Цікавим буде протистояння молодих ужгородців і берегівців, які є міцними середняками. Обидві команди вже не претендують на високі місця, і головним для них буде закріпитися у верхній половині турнірної таблиці.

Спартакус дві останні домашні гри вигравав у два м’ячі. А в останніх матчах зумів відібрати очки у команд з лідируючої групи. На такому куражі, здається, вони можуть на рівних конкурувати будь з ким. Питання лише в тому, в яких кондиціях і з яким настроєм вони підійдуть до суботньої гри.

Берегово не програє вже три матчі, в кожному забиваючи мінімум два голи. У першому колі підопічні Бабяка взяли гору над ужгородцями 3:1.


​ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Минай» (Минай) – гра відбудеться 25 вересня (неділя) 
м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст"

Головна битва цього туру відбудеться якраз на святкування Дня міста ужгородцями і це буде чудовим подарунком для справжніх цінителів футболу. Між ними вісім очок, які навряд минайцям вдасться подолати, які мають ще й на гру більше. 

Протягом року вони по черзі перегравали один одного та перемога Ужгорода 2:5 була більш переконливою. Та з останньої зустрічі між ними гості значно підсилили свій атакуючий потенціал. 

Минай не може виграти останні дві гри, що не додає їм оптимізму перед зустріччю з лідером. Ужгород впевнено розбирається з всіма суперниками у другому колі. 


ФК «Боржава» (Довге) - вихідний


Перша ліга. Західна зона
25 вересня (неділя)

 
ФК «Н. Коропець» - ​ФК «Березний»
ФК «Баранинці» - ФК «Невицький замок»
ФК «Дерцен» - ФК «Ракошино»
ФК «Карпати» (В.К.) - ФК «Сокіл» 
ФК «Бобовище» - ФК «Вітязь»
ФК «Локомотив-Чоп» - ФК «Карпати» (П) 


Перша ліга. Східна зона
25 вересня (неділя)

 
ФК «Карпати» (Рахів) - ФК «Іза» (Іза) 
ФСК «Говерла» (Ясіня) - ФК «Вишково» (Вишково) - перенесено
ФК «Авангард» (Тересва) - ФК «Копаня» (В. Копаня) 
СК ім. І. Яремчука В.Бичків - ФК «Інтер» (Ганичі) 
ФК «Терново» (Терново) - ФК «Карпати» (Дубове) 
ФК «Старт» (Золотарево) - ФК «Вікторія-ЛНС» (Б. Церква) 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1578 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: