Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
15:30
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 30 жовтня, відбудуться матчі двадцять п'ятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 13:00; дорослі – 14:30

ФК «Минай» (Минай) - ФК «Середнє» (Середнє) - перенесено на 3 листопада
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Гарлач І.
Делегат – Кувік І.О.

Команда Минай вже не має турнірної мотивації, адже не може зрушитись з третього місця. Та провальна гра в захисті в останній грі мала б змусити гравців довести, що це була випадковість. Тим більш це остання гра для них, яку потрібно завершити на мажорній ноті.

Для Середнього важливість результату в цьому матчі надзвичайно велика, адже втрата очок може опустити їх у середину таблиці з четвертого місця. Підопічні Дьордя вже три виїзні матчі не можуть виграти.

Принциповою ця зустріч буде для Олександра Назаренка, який ще в першому колі виступав за Минай. Пропустить гру проти середнянської команди, яка намагалась нав’язати боротьбу минайцям за третє місце, Микола Гібалюк через дискваліфікацію з боку ФФЗ.

Цю зустріч можна назвати малим дербі Ужгородщини. У Зимовій першості Минай був сильніший 2:1, а в першому колі була нічия 0:0.


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Поляна» (Поляна) 
Арбітри: Гала М., Абель О., Готько В.
Делегат – Кампов І.А.

Берегово з-поміж претендентів на четверте місце має найслабшого суперника, якого вони, скоріш за все, переможуть в декілька м’ячів. Підопічні Баб'яка чотири домашні матчі підряд перемагають, тож навряд полянці зможуть перервати цю серію.

Поляна чотири виїзні гри поспіль зазнавала розгроми, пропускаючи мінімум п’ять голів. В цьому році берегівці перемагали свалявців 5:2 та 3:1 у Кубку.  


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Боржава» (Довге) 
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Алмаші С.
Делегат – Жбора Г.В.

Найменш конкурентним буде гра у Виноградові, куди завітає довжанська команда. Боржава програла всі свої виїзні матчі, вісім з одинадцяти були розгромними. В них великі шанси збільшити цю свою негативну статистику. Вони продовжують бути командою, яка найбільше пропускає в чемпіонаті.

Севлюш сім з одинадцяти домашніх матчів завершував крупними перемогами. Зважаючи на слабку опозицію в цьому турі, значна увага виноградівців буде прикута до Вільхівців, адже і від суперників Ужгорода залежить їхні можливості на перше місце.

У першому колі Севлюш переміг 2:1, тоді як в минулому році 7:0 та 3:0.


ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Оболонь» (Хуст) 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В.
Делегат – Митровський М.І.

Обидві команди знаходяться в нижній половині турнірної таблиці, але між ними чотири позиції та 19 очок. Саме гості є беззаперечними фаворитами, які в останніх двох сезонах неодмінно перемагають іршавців – 3:1, 5:1, 1:0, 2:0.

У другому колі Бужора лише один раз набирала залікові бали – у домашній грі з Вільхівцями. При позитивному результаті Оболонь може обійти Спартакус, який пропускає цей тур.


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Дийдо» (Дийдо)
Арбітри: Запрутняк В., Шимон Ю., Бабич Т.
Делегат – Козик В.В.

Третім за значимістю в цьому турі буде матч Мункача та Дийдо, які вирішують свої локальні завдання. Господарі ведуть боротьбу за восьме місце, тоді як гості – за четверте.   

Мукачівці вже більше місяця не знають смаку перемог. У середу вони здійснили виїзд у Рівне, де зіграли внічию з місцевими однолітками.

У другому колі берегівці лише один раз зуміли перемогти на виїзді. Підопічним Гіді потрібно не тільки перемагати, а й забивати чим побільше, так як зараз у них рівна кількість очок з Береговом, але гірша різниця забитих/пропущених.

У першому колі дийдівці виграли 3:0. У минулому сезоні команди перемагали вдома 3:0 за Мукачевом та 4:1 у Дідові.


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Шопа Т.
Делегат  – Попович В.М.

Найбільш інтригуючим обіцяє бути матч лідера чемпіонату у Вільхівцях, де надзвичайно важко грати всім командам. Та ігрова форма тячівців є непереконливою, адже після вдалого першого кола і старту другого, в останніх семи поєдинках вони лише один раз зуміли перемогти.

Для ужгородців це буде один з останніх екзаменів на шляху до чергового чемпіонства. Після втрати очок у Берегові підопічні Шанти демонструють високу результативність, забивши за три гри двадцять голів. Ужгород не зможе розраховувати на Гегедоша, який пропустить гру через дискваліфікацію.

Перша гра між ними була за господарями Автомобілісту 5:2.

ФК «Спартакус» (Ужгород) - вихідний 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Віола  
0
Огласите ,пожалуйста, весь список !!! ("Приключения Шурика" )

5 Sevlush  
0
Не треба про течіі від Севлюша з матчем проти Дийдо Ми бачили хто течіі робить, на центральній трибуні сидів.

4 Вова  
0
Як би Вільхівці не старалися, але Ужгород дійсно є на даний момент чемпіоном і шансів  відібрати очки у них практично не має ! Ті їх недооцінки які були раніше призвели до цьої інтриги.

3 Artur84  
0
Чесно кажучи шось дуже часто Райда судить ігри Ужгорода. А Ужгороду у Вільхівцях може зашкодити виграти лише поганий стан поля.

2 Misha  
0
підводні течії зі сторони Севлюша супроводжують Ужгород впродовж всього чемпіонату..це вже ні для кого не новина...

1 Віола  
0
Іршава ближче до Виноградова, чим до Ужгорода ? Це я про суддів, та про підводні течії, які пробують здвинути ФК Ужгород з першої позиції... :)

الاسم *:
Email *:
كود *: