Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Старт чемпіонату Закарпаття переноситься на тиждень
08:11
Старт чемпіонату Закарпаття переноситься на тиждень
Всі матчі першого туру Вищої ліги та першостей Закарпаття переносяться на наступний тиждень

Старт чемпіонату Закарпаття переноситься на тиждень
20 квітня до керівництва Федерації футболу Закарпаття звернулись клуби щодо перенесення ігор 1 туру через складні погодні умови. Тож, сьогодні, 21 квітня, було вирішено перенести початок чемпіонату та першості на наступний тиждень.
 
Календар змагань буде оновлено найближчим часом.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2390 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
11 Ваня86  
0
Так само в Рахові питав у знайомих чи сніг є ..є в горах, а грати можна!!! Маразм Федерації..придумайте в липні пенести бо в грудні буде -15

10 Artur84  
0
ТА скоріше за все це проблеми із заявками команд, не готовність окремих клубів до чемпіонату, можливо ще вмовляють декого грати. У нас в останні роки склалося так - спочатку заявляють купу команд на кубки, чемпіонат, а потім ті відмовляються через брак коштів і т.д. Наприклад сьогодні по області така погода, що спокійно можна блуло грати, але перенос на тиждень в принципі для більшості плюс, є можливість підготуватися.

9 Фанат77  
0
Раньше в березні починалися чемпіонати, а тепер кінець квітня - то ще рано.

8 Artur84  
0
Дякую Віола Тобі від фанатів Поляни....
Цікаво було б почути перед чемпіонатом про підготовку команд, зміни в складах, коментарі тренерів,  і т.д., а то про Минай, Ужгород, Середнє та Севлюш в принципі якось більш-менш відомо, а про інших зовсім нічого.....

7 Віола  
0
Бажаю ФК"Поляна" успіхів !!! Завжди симпатизував цій цікавій та самобутній команді...

6 Ваня86  
0
Я не сказав шо точно будуть..це були лише розмови, але точно одне, що повернувся тренер який приводив Поляну до чемпіонства і то шо з області запрошував гравців.Не у восторзі, ФФЗ прийняла рішення щодо заявки гравців з інших областей і думаю деякі команди знову будуть витрачати і гроші і сили на тих гравців:)А Дітям могли би дозволити грати і за ДЮФЛ і за обласні команди.

5 мікітос  
0
Та то шутка за Поляну, там всі майже свої, А щодо дітей, то дійсно мало не правильно.

4 Віола  
0
І що вирішиться за тиждень. Взагалі не розумію постановку питання реєстрації. За юнацькі команди не дозволено грати дітям, які приймають участь в ДЮФЛ Закарпаття, але всі " у восторзі", що за Поляну будуть грати київляни, львівяни, франківчани... Ми так розвиваємо футбол на Закарпатті???

3 Ваня86  
0
Поляна має добре підготовитися, як говорять то там команда досить потужна буде, декілька виконавців будуть з школи Динамо Київ 4 або 5, остальні з області ті які пограли за топ команди області.

2 Bohdan  
0
Так на зимовий кубок погода була набагато гірша і на бетоні замерзлому грали в ушанках, і в кінці чемпіонату погодка абсолютно не радує, а тут тіпа команди попросили перенести тур! Смішно! Майже реально проблеми із реєстраціями та і команди не усі готові! Но для декого то і плюс, більше підготовляться....

1-10 11-11
الاسم *:
Email *:
كود *: