Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Анонс II міжнародного дитячого турніру "Кубок Шандора Петефі"
22:15
Анонс II міжнародного дитячого турніру "Кубок Шандора Петефі"
У суботу та неділю, 16–17 березня, на стадіоні Дьордя Борно в селі Яноші пройде ІІ міжнародний футбольний турнір «Кубок Шандора Петефі».

Анонс II міжнародного дитячого турніру
Організаторами турніру є Генеральне Консульство Угорської республіки в місті Берегово та Берегівська районна федерація футболу. Перший турнір було проведено у цей період минулого року. Тоді на старт вийшли 12 команд 2004 року народження із Закарпаття та сусідньої Угорщини. Турнір видався на славу. Учасники змагань отримали багато позитивних емоцій, хороший настрій та приємні враження від футболу. До позитиву минулорічного турніру можна віднести, що змагання проходять для учасників змагань безкоштовно. Саме тоді і було вирішено проводити подібні турніри два рази у році. У березні «Кубок Шандора Петефі», а в серпні «Кубок Святого Іштвана». У Яношах цей турнір було проведено серед юнаків 2006 року народження.
 
У цьогорічних змаганнях візьмуть участь двадцять команд 2009 року народження: 16 представлятимуть Закарпаття: СДЮСШОР (Ужгород), ДЮФК «Олімп» (Ужгород), МФА «Мункач» (Мукачево), ДЮФК «Сузір’я» (Свалява), ДЮФК «Карпати» (Мукачево), ДЮФК «Севлюш» (Виноградів), ДЮСШ «Хуст-Нарцис», ДЮСШ (Тячів), ДЮФК «Карпати» (Дубове), ФК «Вишково», ДЮФК «Small Mirakles» (Велика Добронь), Берегівська районна ДЮСШ, ДЮФК «Берегвідейк», ДЮФК «Легенда» (Берегово), ФК «Батьово» та ФК «Гать-Береги».
 
У турнірі візьмуть участь 4 команди з Угорщини: ФК «Відеотон» (Сейкшфегервар), АФ «Варда» (Кішварда), АФ «Тарпа» та ФК «Фегердьормот».

Змагання пройдуть у три етапи. На першому 20 команд, розділені по п’ять, у чотирьох зонах проведуть перший груповий етап. До другого групового етапу пройдуть по дві команди із кожної групи, які у двох зонах по чотири команди, розіграють путівки до третього фінального етапу. Далі відбудуться півфінальні ігри, гра за третє місце і фінал.
 
Ігри проходитимуть на трав’яному газоні, поля розмірами 40 на 20 метрів, ворота 3 на 2 метри. Тривалість 20 хвилин. У полі грають чотири польові футболісти та воротар. Кожен учасник змагань традиційно отримає спеціальний сувенір з символікою турніру. До того ж, учасники змагань безкоштовно харчуватимуться, а вісім команд другого етапу проживатимуть за рахунок організаторів змагань у готельно-ресторанному комплексі «Гелікон», який розташований поруч зі стадіоном.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: