Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів 1/16 фіналу кубка Закарпаття
13:07
Анонс матчів 1/16 фіналу кубка Закарпаття
Участь у змаганнях беруть володарі кубка всіх районів області та всі учасники чемпіонату та першості Закарпаття 2014 року.

Завтра, 23 березня, на футбольні поля краю вийдуть команди, які боротимуться за кубок Закарпаття.

Участь у змаганнях беруть володарі кубка всіх районів області та всі учасники чемпіонату та першості Закарпаття 2014 року.

ФК "В.Лази" - ФК "В.Копаня"

Господарі поля прийматимуть гостей із Виноградівщини. Це дебют команди з Ужгородщини у кубку, тому особливих завдань у ньому керівництво не поставило перед своїми гравцями. Опонентом "В.Лаз" є більш іменита команда з першої обласної ліги. У складі якої очікується приїзд головної ударної сили, а саме екс-гравця харківського "Металіста" та білоруського "Нафтана" - Юрія Чонки.

ФК "В.Бийгань" - ФК "Оболонь" Хуст

Володар кубка Берегівського району та переможець "Закарпатської Ліги Чемпіонів" - "В.Бийгань" у рідних стінах прийматиме цьогорічного фіналіста зимової першості ФК "Оболонь" Хуст. До цієї пари прикута найбільша увага вболівальників. Берегівчани добре укомплектовані, як і хустяни. Лідери Браєр та Мадяр ("Оболонь") залишились у команді, у складі бийганців можна виокремити - воротаря Івана Ковача, півзахисника Андрія Герца та нападника Олександра Розмана.

ФК "Сузір’я" Свалява - ФК "Кісва" Кос. Поляна

2-разовий чемпіон Свалявського району "Сузір'я" екзаменуватиме "Кісву", що з Рахівщини. Найбільш таємнича та непередбачувана пара. "Кісва" не претендує на високі місця, так як і свалявці. Тому головне завдання команд зіграти якомога більше поєдинків до старту своїх чемпіонатів.

ФК "Сокіл" Кінчеш - ФК "Верховина" Міжгір'я

В цьому двобої предстаник Ужгородщини, якому нема рівних в районі, буде приймати гостей з Міжгір'я. "Верховина" досить вдало виступила в зимовій першості області дійшовши до півфіналу. "Сокіл" в свою чергу вигравши всі трофеї на місцевому рівні, пограв тільки в "Закарпатській Лізі чемпіонів", де лише в півфіналі був змушений зійти з дистанції. Спрогнозувати результат буде дуже важко, однак, фактор домашнього поля збільшує шанси на вихід автомобілістів.

ФК "Локомотив" Чоп - ФК "Боржава" Довге

Новостворена команда з найзахіднішої точки України, прийматиме "Боржаву". "Локомотив" є темною конячкою цього розіграшу кубка, оскільки не провела до цього часу жодної офіційної гри. Гостям з Довгого прийдеться подолати більше 100 кілометрів, що може відобразитися на їхній грі. Досвід гри довжан у обласних турнірах має бути основною перевагою у матчі проти Чопа.

ФК "В.Березний" - ФК "Бужора" Іршава

Попри досить слабкий останній сезон у вищій лізі області, "Бужора" є явним фаворитом у цій парі. Березнянці у свою чергу брали участь у обласній Лізі Чемпіонів, але їх виступ важко назвати вдалим. Тож, команди в першу чергу хотіли б реабілітуватися перед своїми вболівальниками, і розпочати цей футбольний сезон з перемоги.

ФК "Давидково" - ФК "Терново"

Гості з Тячівщини завітають до чемпіона Мукачівського району ФК "Давидково" (не плутати з обланою командоюіз "Ф. Медвідя" ). Хоча команди й мають зустрітись у наступному раунді (1/8 фіналу), вони вирішили зіграти свій поєдинок на неділю раніше. Попри те, що "Терново" було одним з аутсайдерів у Першій лізі області, вони мають значно більше шансів на прохід до наступної стадії турніру. "Давидково" укомплектовано переважно гравцями, які виступали в першості мукачівського району, але є й такі, що перейшли з обласної команди "Ф. Медвідя". Такі фактори, як дальній виїзд терновчан і домашнє поле господарів можуть принести й зовсім не очікуваний результат.
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 824 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: