Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів 1-го туру Кубку ліги
15:12
Анонс матчів 1-го туру Кубку ліги
На цих вихідних стартує прем’єрний турнір на Закарпатті Кубок Вищої ліги.

Анонс матчів 1-го туру Кубку ліги
Лише половина команд Вищої ліги зіграють у цьому турнірі. Нагадаємо, що відпочивати будуть «Карпати» Рахів, «Оболонь» Хуст, «Минай», який зосередив свою увагу на аматорському чемпіонаті України та два іршавські клуби «Бужора» та «Боржава», які і не йшли у відпустку, беручи участь у районному Кубку.
 
У першому турі відбудеться мале Ужгородське дербі двох не чужих один одному клубів. Тут, скоріш за все, «старший брат», роль якого у цьому сезоні виконує «Середнє», має здобути легкі три пункти. Лише два місяці тому вони грали на Автомобілісті і середнянці тоді провели шість голів у ворота господарів. Ужгород покинуло декілька гравців основи – Владислав Сидоренко, Іван Ковач (обидва «Минай»), Олександр Кобеляш («Олександрія» U19), Нуцу Арделян («Мерані» Грузія). Чи зможе виправити ситуацію новий тренер діючих чемпіонів, і чи вплинуть позитивно на гру команду новачки, можна буде побачити вже у суботу 12 серпня.
 
У неділю «Севлюш» прийме «Вільхівці» і зважаючи на домашню форму виноградівців, шанси на перемогу у них вкрай високі. Певну роль може відіграти те, що вони будуть грати на фоні високих навантажень на тренуваннях. Єдина їхня зустріч у цьому році завершилась перемогою підопічних Слюсара 2:1 у Вільхіцях.
 
 
12 серпня (субота)
 
ФК «Середнє» – ФК «Ужгород» – м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шкура В.
Делегат – Варга Ф.З.
 
13 серпня (неділя)
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Вільхівці»
Арбітри: Грубінка І., Гала М., Готько В.
Делегат – Козик В.В.
 
Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1243 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: