Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів "Зимової першості Закарпаття" 2014 року
15:24
Анонс матчів "Зимової першості Закарпаття" 2014 року
22 та 23 лютого відбудуться матчі 4-5 туру в групі «А» "Зимової першості Закарпаття" з футболу.

На Закарпатті оголосили триденну жалобу, тому матчі в групах «А» та «Б» "Зимової першості Закарпаття" відбудуться через тиждень 1 та 2 березня.

Зона «А», м. Хуст

Лідер «Оболонь-1» зіграє з «В. Копанею» та «Оболонню-2». Зі своїми дублерами вони зіграють напівтовариську гру із інтригуючим результатом. Ключовим же стане двобій із копанцями. Щоб вийти з групи пивоварам треба не програти «В. Копані» з великим рахунком. У розгромну перемогу свого клубу над «Браєром і компанією» напевне не вірять навіть копанські ультрас. Щоб вийти з першого місця оболонцям треба виграти з будь-яким рахунком. Близькими до стовідсоткових будуть шанси «Оболоні-1» на перше місце, якщо вони, втримавши нічийний рахунок, дотиснуть копанців у серії післяматчевих пенальті. На позитив від такого підсумку зможуть сподіватись фани з Хуста ще більше, якщо вони згадають, хто протистоятиме конкурентам їх улюбленців.

«Верховина», крім відносно легкого матчу проти «Кісви», має поєдинок проти головного конкурента за другу путівку – «Вишкова». Вишківці також зберігають досить хороші шанси на одну з двох путівок з групи. Крім поєдинку з міжгірцями, вони матимуть двобій з «Оболонню-2».

Для цього їм потрібно здобути перемогти з будь-яким рахунком над міжгірцями та дублерами пивоварів. Якщо не вдасться перемогти «Верховину» в основний час, то треба обов’язково вигравати в серії післяматчевих пенальті та досягти переваги з якомога більшим рахунком над «Оболонню-2» в основний час. За інших розкладів їм доведеться вболівати за «Кісву» під час її поєдинків із міжгірцями та копанцями та за «Оболонь-1» під час її матчів проти «В. Копані» та «Оболоні-2».

Зберігають можливості на вихід у півфінал також «В. Копаня» і «Оболонь-2», у яких, крім матчів 4-5 туру, є перенесений поєдинок 1-го туру між собою. Щоб претендувати на 2-ге місце, їм необхідно вигравати від «Кісви» з якомога більшим рахунком і здобути найкращий результат у битві з лідером. Дублю пивоварів, доведеться перемагати «Вишково». Результат їх матчу проти «Оболоні-1» скоріше за все вирішуматиметься не стільки на футбольному полі, а в залежності від того, кому з двох «пивних клубів» будуть потрібніші очки, хоча основний склад виглядає сильнішим.

«Кісва» втратила майже всі можливості вийти з групи. Однак косівські полянці, які не обтяжені турнірною боротьбою, можуть грюкнути дверима у важких протистояннях із основою пивоварів та копанцями. Однак, справжнє випробування для клубів групи «А» розпочнеться у півфінальних протистояннях, де на обидві команди очікують команди вищого класу, за ті, які опонують їм під час групового етапу.

Зона «Б», м. Ужгород

У самій групі смерті «Б» відбудеться поєдинок третього туру між кращою діючою любительською командою західної частини Закарпаття «Середнім» із Ужгородщини та кращої діючої любительської команди центральної частини нашої області «Севлюшем» із Виноградова. У середнянців залишилась можливість посісти тільки друге місце. Для цього їм потрібно вигравати від виноградівців у основний час. Це змусить їх грати проти переможця групи «А», який не буде сильнішим за конкурентів, яких вони мають у груповому етапі. Виграш «Середнього» по пенальті у двобої з виноградівцями стане для бронзового призера літнього чемпіонату Закарпаття 2013 року малою втіхою.

Виноградівцям, щоб посісти друге місце, досить не програти в основний час. Якщо «Реплюку і компанії» вдасться вигризти перемогу в основний час, то вони відтіснять молодіжний склад «Говерли» (єдиний професійний клуб, що бере участь у зимовій першості Закарпаття 2014 року) з 1-го на 2-ге місце. Це дозволить підопічним Івана Білака вийти до півфіналу на 2-гу команду групи «А», який буде набагато легшим опонентом від тих, що були у них в групі.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 791 | Додав: Лобда | Теги: ФК Кісва, ФК В. Копаня, ФК Севлюш, ФК Оболонь Хуст, ФК Середнє, ФК Вишково | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: