Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу 1-го туру Другої ліги "Калуш" - "Минай"
10:13
Анонс матчу 1-го туру Другої ліги "Калуш" - "Минай"
У неділю, 22 липня, у Калуші закарпатська команда розпочне свої виступи у Другій лізі.

Анонс матчу 1-го туру Другої ліги
Свій дебют у Другій лізі минайська команда, як і минулого року в аматорах, розпочне виїздом у Калуш. До слова, саме ці два клуби єдині хто пішов на підвищення після виступів у Групі 1 аматорського чемпіонату України сезону 2017/2018. І якщо Минай зумів здобути перше місце у західній групі аматорів, то Калуш розташувався посередині турнірної таблиці.
 
Обидві зустрічі закарпатців та калушців закінчились внічию. На виїзді, тоді ще команда Гібалюка, врятувалась на останніх хвилинах 2:2, а вдома, у другому колі, команди голів не забивали. Тож визначати сильнішого ці команди продовжать вже на старті чемпіонату Другої ліги Групи А.
 
У міжсезоння в ужгородців поки більше втрат, ніж придбань. Покинув команду основний воротар Андрій Попович, який, за неофіційною інформацією, знову подався за кордон. Також пішли Едуард Дзьоба та Микола Ількович , які будуть шукати постійну ігрову практику в інших місцевих клубах. Заявка Минаю на новий сезон виглядає поки досить малою – всього 16 гравців, тому слід очікувати появи новачків вже по ходу чемпіонату. До звичних побажань тренерів, мати на кожній позиції двох рівноцінних гравців, ще дуже далеко.
 
Серед нових імен – крайній захисник Петро Стасюк, який має досвід виступів у Першій та Другій лізі і добре знайомий із теперішнім наставником минайців по роботі з ним у Балканах.
 
Після повернення з оглядин в іспанському клубі вагомим підсиленням для Минаю має стати Анатолій Нурієв – кращий бомбардир минулого чемпіонату Закарпаття та екс-гравець кам’янської Сталі.
 
У останньому кубковому двобої з Вересом ушкодження зазнав Образцов, через травму цей матч пропускали Корнутяк та Вагін, поява яких у Калуші також під питанням.

 
Калуш провів більш плідне трансферне літо, оновивши свій склад майже на половину – з 18 гравців у заявці Калуша, 7 новачків: 21-річний воротар Роман Герич (ФК «Львів» Д3), захисники – 21-річний захисник Володимир Заваляк («Верес» U-21), 23-річний Олег Матушевський (ФК «Львів» Д3), півзахисники – 22-річний Богдан Іванченко (останній клуб – «Скала» Д3), 22-річний півзахисник Остап Ілюк (ФК «Миколаїв» – аматори область), 25-річний Дмитро Скакун («Нафтовик-Укрнафта» Д2), 28-річний форвард Андрій Кохман («Рочин» Соснівка – ААФУ). Практично всі новачки перейшли із команд Другої та Першої ліги.
 
У Кубку України Калуш зіграв внічию 1:1 з чернівецькою Буковиною (до речі, обслуговував цей матч Михайло Райда). У футбольній лотереї справжньою "зіркою" став воротар калушан Роман Герич, що двічі парирував удари, а його напарники по команді були точними у чотирьох спробах — 4:3. Команда вперше в своїй історії вийшла до 1/32 Кубка України з футболу, де зустрінеться з краматорським Авангардом.
 
У процесі підготовки до виступів у Другій лізі підопічні Василя Малика зіграли декілька спарингів. 2 липня вони мінімально поступились майбутньому супернику минайців у Кубку, івано-франківському Прикарпаттю 1:2 (голи: Цюцюра, 11, Худобяк, 67 – Матвіїв, 87).
 
5 липня калушці розписали мирову із дублерами львівських Карпат 1:1 (Дмитро Скакун відзначився дебютним голом у футболці ФК "Калуш"). В останньому товарняку, який відбувся 7 липня, Калуш поступився ФК "Львів" U-21 0:1.
 
22 липня, початок о 17:00
м. Калуш, стадіон «Хімік»
 
ФК «Калуш» - ФК «Минай»

Пряма відеотрансляція за посиланням

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 763 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Дзьоба - це не втрата...

الاسم *:
Email *:
كود *: