Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу 2-го туру Другої ліги "Поділля" - "Минай"
15:15
Анонс матчу 2-го туру Другої ліги "Поділля" - "Минай"
У суботу, 28 липня, закарпатська команда поїде у Хмельницький за першою перемогою у Другій лізі.

Анонс матчу 2-го туру Другої ліги
Минулого сезону Поділля зайняло 9 місце (27 матчів: 6 перемог, 4 нічиї, 17 поразок) у групі А Другої ліги з 10 команд. Одразу ж після завершення чемпіонату головний тренер заявив про наявну потребу у підсиленні. «Поділля» (Хмельницький) внесло в заявку 24 футболістів, вісім з яких – новачки порівняно з кінцівкою чемпіонату 2017/18. Серед гравців, які повернулися з оренди, відзначимо 23-річного напівоборонця Олександра Музичука («Колос» Д2) та 25-річного форварда Алішера Якубова («Балкани» Д2). Ще двоє гравців перейшли у «Поділля» з аматорського ФК «Хмельницький» – 28-річний форвард Артем Гайдаш та 19-річний півзахисник Артем Панасенков. 20-річний напівоборонець Віктор Шевченко раніше грав за тернопільську «Ниву».
 
Також продовжує клуб системно підтягувати власних вихованців. Серед них – напівоборонці 16-річний Дмитро Низовець, 17-річний Олександр Попадюк, а також 16-річний нападник Сергій Якобчук. Та найгучнішим придбанням став вихованець хмельницького футболу Олександр Воловик - екс-гравець донецьких Шахтаря та Металурга. Він виконуватиме роль граючого тренера.
 
Тож на цей сезон у Хмельницькому зібралась надзвичайно молода та амбітна команда, середній вік якої 20,7 років (у Минаю – 25,5 р.).
 
Готуючись до цього сезону Поділля провело ряд спарингів, більшість з яких програло: 2 липня з Агробізнесом 0:3, 4 липня з Буковиною 0:2, 6 липня знову з Агробізнесом 0:1, і лише 11 липня із чемпіоном обласної першості Случ Красилів здобули перемогу 3:1. 14 липня зіграли внічию з першоліговим Оболонь-Бровар 1:1.
 
У першому рануді Кубку України хмельниччани програли МФК Металург 0:2. Проте у першому турі чемпіонату Другої ліги здобули виїзну перемогу у Рівному над Вересом 1:0, гол на рахунку Якубова.
 
В перших двох офіційних матчах головний тренер Поділля Віталій Костишин вдавався до мінімальних змін. У воротах по черзі стояли однолітки Сергій Шевченко та Дворник. Основна четвірка захисників – Романюк, Воловик, Швець та Гресь. У центрі півзахисту – Ліповуз та Віктор Шевченко, на флангах - Бабак та Морговський. В нападі – Якубов та Музичук, останній з яких при втраті м’яча сідає нижче в центр поля.
 
Після приходу Нурієва, минайці використовують десь схожу схему з двома нападниками. Про одне з підписань минайців було повідомлено передчасно – воротар Стародубець вже покинув команду. Однак на днях Минаю вдалось провернути гучний трансфер – екс-гравець львівських Карпат, Шахтаря, ФК Львів, австрійського Штурму та збірної України Ігор Ощипко посилить захист ужгородців. У минулому сезоні він грав в одній команді з Нурієвим - в кам’янській Сталі. Про його готовність вийти вже у цьому матчі поки не відомо.
 
В аматорському чемпіонаті Минай має позитивний досвід протистояння з хмельницьким клубом, перемігши на виїзді 4:1 (забивали Гегедош, 2, Образцов, Федак), тоді за ФК Хмельницький зіграли Романюк, Гайдаш та Панасенков, які можуть вийти завтра у складі Поділля. А на матч другого кола ФК Хмельницький не приїхав, тим самим не давши змогу зіграти у чвертьфіналі з Таврією-Скіф Гегедошу та Лободі.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 665 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: