Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу "Динамо" - "Минай"
14:28
Анонс матчу "Динамо" - "Минай"
Вперше в рамках УПЛ наша команда зіграє зі своїми вже старими знайомими – київським «Динамо».

Анонс матчу Матч пройде в Києві. Формально це домашня гра нашої команди, але відбудеться вона саме у столиці України. До речі, на основній арені держави – НСК «Олімпійському», на якому ми зіграємо вперше у своїй історії. В нашому клубі пішли на зустріч київському «Динамо», яке впродовж шести днів зіграє два матчі кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Генту».

Мабуть закарпатським вболівальникам не варто пояснювати, чому київське «Динамо» є старими знайомими нашого клубу. Ще до виходу в УПЛ «Минай» вже двічі зустрічалося з киянами – і обидва рази в Кубку України. Спочатку на стадії 1/8 (сезон 2018/2019), потім у 1/2 (сезон 2019/2020). На жаль, закарпатці обидва рази поступилися – 1:3 та 0:2. 

Тепер буде їхня третя зустріч, щоправда  цього разу виїзна. Звісно, фаворитом у цій грі буде київське «Динамо» - команда, яка в цьому сезоні боротиметься за золоті медалі чемпіонату. Важлива деталь -  очевидно будуть виснажені, адже тільки вчора грали у Бельгії з «Гентом» за право вийти до групового раунду Ліги чемпіонів. А у вівторок – матч-відповідь. І ця гра має неабияке значення для підопічних Мірчи Луческу в цьому сезоні. Тому не виключаємо, що склад киян чекає на ротацію і тренерський штаб «Динамо» подивиться у справі найближчий резерв. 

До речі, про Мірчу Луческу. Ні для кого не секрет, що головний тренер «Минаю» Василь Кобін чимало засвоїв тренерських навиків саме у нього, коли грав у донецькому «Шахтарі» під керівництвом легендарного румунського наставника. Тому буде дуже цікаво подивитися за протистоянням учня та вчителя. 

Наша команда, звісно, після останнього візиту в Київ у не надто гарному настрої. Тому вже на «Олімпійському» буде прагнути зачепитися за очки. Хоч і буде дуже і дуже важко. Але це УПЛ і легких матчів тут просто нема. Після поєдинку з «Олімпіком» Василь Кобін зазначив, що колектив обов’язково зробить висновки і буде покращувати свою гру. Плюс матчі з таким суперником – це завжди позитивний досвід для таких молодих команд як наша. 

Цікаві факти про цю гру:

- Це буде третій матч нашої команди проти «Динамо» і перший в рамках чемпіонату

- Кожен раз на гру з «Минаєм» київську команду виводить новий головний тренер

- 7 років нинішній наставник киян Мірча Луческу тренував Василя Кобіна

- Це буде третя гра «Минаю» в столиці України. Поки було лише 2 поразки нашої команди (від «Оболонь-Бровар» в Першій лізі та «Олімпіку» в УПЛ)

- У складі «Минаю» є три гравці, які пройшли систему київського «Динамо» - Олег Допілка, Данило Книш та Тарас Саків

- У складі «Динамо» традиційно є закарпатці – це воротар з Мукачева Руслан Нещерет. За U-21 грає футболіст з Ужгорода – Крістіан Біловар.

Матч між «Минаєм» та київським «Динамо» відбудеться в суботу, 26 вересня, о 14.00. 

Гра відбудеться без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2».

ВАЖЛИВО! Гра молодіжних команд відбудуться в Минаї. «Минай» U-21 із «Динамо» U-21 зіграє на стадіоні «Минай» вже завтра, 25 вересня. Початок матчу в 11.30. 

«Минай» U-19 із «Динамо» U-19 зіграє в суботу, 26 вересня. Початок о 11.30. 
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 509 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: