Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Буковина"
12:03
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Буковина"
У суботу, 15 вересня, Минай в рамках дев'ятого туру чемпіонату України у Другій лізі прийматиме вдома чернівецьку Буковину.

Анонс матчу Другої ліги
У суботу, 15 вересня, Минай в рамках девятого туру чемпіонату України у Другій лізі прийматиме вдома чернівецьку Буковину. Початок матчу о 17:00.
 
Наразі чернівчани йдуть на сьомому місці, проте з мінімальним відставанням від третього Минаю. Щільність результатів цьогорічної Другої ліги дуже висока, тож кожен заліковий пункт на вагу золота і кожна втрата очок може вартувати втрати позицій у турнірній таблиці.
 
Більшу частину свої очок команда з Чернівців набрала якраз у гостях. В той час як ужгородці вдома не знають смаку поразки. Та підопічні Харьковщенка вже три матчі не можуть повернутись на переможну стежку. Це буде перший із трьох домашніх матчів підряд для ужгородців.
 
Буковина наряду з Минаєм найбільше забиває у цьому сезоні – по 11 голів, проте є лідером і по пропущеним м’ячам (14 голів).
 
Щодо кадрового потенціалу наших недільних суперників, то обойму буковинців складають футболісти 1996-1999 р. н. Найстаршим же серед чернівецької молоді є новачок команди Олександр Боженко, що перебрався до Чернівців з теребовлянської "Ниви".
 
Кращими голеадорами у Буковини являються 24-річний Антон Батрак та 20-річний Роман Кузів – в обох по три голи. Жовто-чорні діють переважно за схемою 4-2-3-1.
 
Через перебір жовтих карток пропустить гру основний центральний захисник буковинців Андрій Понєдєльнік.
 
Історія зустрічей між цими командами налічує всього один поєдинок – у березні 2017 року Буковина проводила збори на Закарпатті і у спарингу поступилась минайцям 2:3 (голи: Кополовець, 2, Гегедош - Гуськов, Раца).
 
 
Досьє:
 
«Буковина» (Чернівці)
 
Рік заснування: 1958
 
Попередня назва: «Авангард»
 
Досягнення: переможець Другої ліги чемпіонату СРСР (1990), переможець чемпіонату УРСР (1982, 1988), переможець Другої ліги чемпіонату України (2000, 2010), срібний призер Першої ліги чемпіонату України (1996)
 
Найвище досягнення у чемпіонаті України: шосте місце у Вищій лізі (1992)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 579 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: