Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Буковина"
09:00
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Буковина"
В середу, 15 травня, «минайці» зіграють свій передостанній домашній матч в цьому сезоні.

Анонс матчу Другої ліги
Суперником у пропущеному 21 турі буде чернівецька «Буковина».
 
Враховуючи, що до кінця чемпіонату в групі «А» залишилося всього 3 тури, тому значимість очок у цьому поєдинку надзвичайно важлива. Як і важливо «минайцям» зберегти набраний переможний темп, який команда набрала після відставки Ігоря Харьковщенка і призначення в.о. Кирила Куренка.
 
«Минай» в останніх двох матчах здобув дві перемоги і не збирається втрачати очки вдома. Тим більше, наші футболісти підправили домашню статистику в цьому році. Після двох поразок нарешті здобули 11 перемогу на стадіоні «Минай». Тепер вболівальники чекатимуть на 12-ту.
 
Як зазначив після останньої гри в.о. головного тренера Кирило Куренко, у цьому поєдинку «Минай» планує зіграти з позиції сили і хоче продемонструвати яскравий футбол. Щоправда, в цьому матчі тренерський штаб не зможе розраховувати на повну обойму гравців – через перебір жовтих карток пропускатиме матч Василь Беца.
 
«Буковинців», попри останнє місце у групі «А», не слід недооцінювати. Зрештою, в клубі розуміють, що можуть вилетіти з Другої ліги і такій перспективі вони навряд радіють. Так, команда програє останні три матчі поспіль – «Черкащині-Академії», «Ниві» (Тернопіль) та вінницькій «Ниві». Але перед цим команда видала дуже хороший старт в цьому році і у 4-ох попередніх поєдинках набрала 6 очок. Між іншим, в цьому році чернівецька команда вже продемонструвала свою силу «минайцям» - у самому першому матчі 2019-го року. Тоді матч закінчився з рахунком 0:0.
 
Загалом це буде 4 матч в історії протистоянь. У першому колі «Минай» вдома виграв у чернівецької команди з рахунком 3:0 (Гегедош, Кобін, Кополовець), гостях було 0:0. Ще раніше наша команда виграла у «Буковини» у товариському матчі 3:2.
 
Гра розпочнеться в 17.00. Вхід на стадіон з 16.00. Буде і пряма трансляція. Гру показуватиме офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо».
 
А буквально вчора, 14 травня, Кирило Куренко офіційно став повноцінним головним тренером ФК «Минай» підписавши контракт із клубом.
 
Таким чином, К. Куренко буде тренувати команду не тільки до кінця сезону, а й розпочне з нею наступний.
 
Як зазначив після підписання контракту президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк, спеціаліст з Естонії за час роботи з командою, а ще раніше з ДЮСШ «Минай», зарекомендував себе як дуже здібний та амбітний фахівець, який буде прагнути разом з нашим клубом досягти успіху.
 
«Кирило має дуже сучасний підхід до тренерської діяльності і це нам імпонує, - розповів президент ФК «Минай» В. Пересоляк. – Він зміг у важкий для команди час її очолити і змінити ситуацію. Нами наданий Кирилу великий кредит довіри, сподіваюсь він буде його виправдовувати».
 
Сам 28-річний естонський наставник дуже прагне виправдати надані аванси. «Це призначення - великий крок для мене у моїй тренерській кар’єрі, - зізнався він. – В мене велика мотивація розвиватися у футболі, адже тренерство – це те, чому присвячую більшу частину свого життя».
 
Наразі у К. Куренка завдання незмінне – здобути максимум очок у 3 іграх та спробувати вийти до Першої ліги. «Треба вигравати наступні матчі, а вже потім думати про майбутнє та ставити нові цілі», - зазначив він.
 
За словами новоспеченого тренера, він вже цілком адаптувався до рівня Другої ліги чемпіонату України і вважає, що «Минаю» цілком по силам виконати поставлене завдання. «У нас найкраща команда в лізі і ми маємо вигравати всі матчі, які залишилися»,- констатував він.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 602 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: