Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Чайка" Петропавлівська Борщагівка
09:52
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Чайка" Петропавлівська Борщагівка
В суботу, 13 квітня, «Минай» проведе свій перший домашній матч після майже 5-ти місячної перерви в Другій лізі.

Анонс матчу Другої ліги
Суперник – 9-та команда групи «А», а саме «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, що на Київщині.
 
Звісно, і сам «Минай», і його вболівальники будуть прагнути перемоги. Зокрема, нічия в Чернівцях у попередньому турі багатьма була розцінена як невдача. Зрештою, через неї команда опустилася на друге місце у турнірній таблиці. Тому «минайці» налаштовуються тільки на максимальний результат у цій грі.
 
«Чайка» також буде прагнути до цього. Колектив наразі займає 9-е місце і від останньої сходинки їх розділяє всього 3 очки. А останнє місце, нагадаю, автоматично відправляє команду в аматорський чемпіонат України. До того ж, «Чайка» в минулому турі програла у доволі прикрий спосіб – пропустивши єдиний гол на 90-ій хвилині у Вінниці від «Ниви».
 
Загалом команда з Київщини - суперник непростий. Взимку вони суттєво підсилилися. Клуб поповнив володар Кубка Латвії-2017 у складі «Лієпая» Сергій Шевчук, екс-гравець «Говерли» та «Сум» Микола Вечурко, колишній гравець вінницької «Ниви» Антон Музиченко, екс-футболіст київського «Арсеналу» Олексій Бриженко. Підготовчі збори пройшли на території рідної області – умови та спаринг-партнери там завжди є. Команда провела чимало товариських ігор, брала участь в Меморіалі Щанова.
 
І одна з основних змін, у порівнянні з попередніми матчами, це новий головний тренер команди. «Чайку» нині очолює Тарас Ільницький. Це добре знайомий закарпатським вболівальникам футболіст, який у період з 2003 по 2006 рік грав у складі ужгородського «Закарпаття». Тренерський досвід, між іншим, він здобув у системі київського «Арсеналу», за який теж пограв чимало.
 
З «Чайкою» наша команда грала вже двічі. Що цікаво, перша гра з цим клубом – це був дебютний матч «Минаю» на рідному стадіоні взагалі у професійному футболі, який відбувся 4 серпня 2018-го року. Тоді «Минай» у драматичному матчі виборов перемогу з рахунком 2:1. Наша команда пропустила на 25-ій хвилині від Тименка і зрівняла лише на 77-ій завдяки блискучому штрафному від Нурієва. «Минайці» мали виходити вперед на 86-ій хвилині, але Гегедош не реалізував пенальті. Тим не менше, перед самим свистком він виправився – і забив таки переможний гол. До речі, Гегедош у суботньому матчі вже зможе приймати участь – дискваліфікація через перебір жовтих карток закінилася.
 
У другому колі, 6 жовтня, в Макарові, що на Київщині, «Минай» зіграв лише у нічию. Тоді також забили з пенальті – на 51-ій хвилині відзначився Нурієв, але на 69-ій пропустили дальній постріл від Мірошнікова – 1:1. На останній хвилині була можливість вирвати перемогу, але Кобін не реалізував пенальті.
 
Тепер – третя спроба. Не забуваємо, що у «Минаю» неймовірна домашня серія. Це буде 13 домашня гра команди у сезоні. Наразі на стадіоні «Минай» у нас 10 перемог, 1 нічия та 1 поразка (в Кубку від київського «Динамо»). Сподіваємося, ця хороша історична серія для нас продовжиться у цю суботу.
 
Гра розпочнеться о 15.00. Вхід на стадіон – з 13.00.
 
Буде і пряма трансляція. Гру показуватиме наш офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо». Посилання на неї – опублікуємо згодом.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 642 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: