Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Калуш"
16:28
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Калуш"
Домашнім поєдинком в цю суботу, 22 вересня, «Минай» розпочне Друге коло у Другій Лізі чемпіонату України.

Анонс матчу Другої ліги
Цей матч викликає величезний інтерес. «Калуш» після 9-ти турів одноосібно очолює групу «А», а спробувати свої сили з лідером – завжди цікаво. До того ж, «Минай» наразі знаходиться на 3-ій сходинці і відстає від суперника з Івано-Франківщини всього на 2 очки. Тому в разі перемоги, чого дуже чекають закарпатські вболівальники, «Минай» має шанс піднятися вище в турнірній таблиці. До того ж, у цьому ж турі між собою гратимуть «Черкащина-Академія» та «Полісся» - 2 та 4 місце в таблиці та сусіди «минайців» і хтось з них також втратять очки. Отже, зміна лідируючої трійки в цьому турі – незмінна.
 
«Калуш» у цьому сезоні виглядає потужно. За 9 турів виграли 4 матчі та 4 звели внічию. Програли лише раз – на виїзді «Черкащині-Академії».
 
Щоправда, останню гру вдалою не назвеш. «Калуш» вдома не зміг перемогти останню команду групи «А» - хмельницьке «Поділля», з яким зіграло в нульову нічию.
 
Перед цим «Калуш», як і «Минай», переграв «Буковину» 0:3 – щоправда на виїзді. Загалом, вдома команда краще грає в гостях - лідери Другої Ліги здобули тільки 5 очок з 16-ти.
 
Ще один цікавий і важливий факт – команда з Івано-Франківщини найменше пропускає з усіх команд нашої групи - всього 5 м’ячів за 9 матчів.
 
Із командою із Івано-Франківської області «Минай» вже грав – на стадіоні «Хімік» у першому турі. Тоді перемогу святкував «Калуш». Забивши швидкий гол, на 3-ій хвилині, футболісти господарів вміло вибудували гру в обороні і стримали атаки «минайців». Варто відзначити, що команда Ігоря Харьковщенка декілька днів тому провела виснажливий кубковий матч у Млинові з «Вересом» і свіжості у діях не було зовсім.
 
Тепер є можливість для реваншу. У «минайців» був цілий тиждень для спокійної підготовки до матчу. І є величезне бажання довести, що «Минай» таки сильніший.
 
До того, за всю історію протистоянь закарпатський клуб так ні разу і не перемагав «Калуш». Ці команди вже зустрічалися не тільки у першому колі Першої ліги, а й у чемпіонаті України серед аматорів. Тоді «Минай» двічі зіграв внічию з «Калушем»: 2:2 на виїзді та 0:0 вдома.
 
Отже, це буде 4-та зустріч цих команд.
 
І у ній «минайцям» дуже потрібна Ваша підтримка, шановні вболівальники! Завітайте на стадіон «Минай» у суботу, 22 вересня. Матч розпочнеться о 17.00.
 
Пряма трансляція - наш офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо».
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 713 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: