Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Калуш"
22:57
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Калуш"
В цю неділю, 5 травня, «Минай» зіграє другий матч за цей тиждень – на рідному стадіоні з ФК «Калуш».

Анонс матчу Другої ліги
Гра надзвичайно важлива не тільки для нашої команди, а й для суперника, який розмістився у турнірній таблиці поруч із «минайцями».
 
Зрозуміло, що у цій грі нашій команді потрібна лише перемога. Після двох поразок поспіль «Минаю» слід набирати очки аби залишитися у гонці лідерів групи «А». До того ж, гра буде відбуватися на стадіоні «Минай», а на рідній арені наша команда ще не вигравала в цьому році. І футболістам дуже хочеться нарешті реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразки «Чайці» та вінницькій «Ниві».
 
Наразі у «Минаю» 4-та сходинка. До 2-го місця, яке дає право боротися за Першу лігу, всього 2 очки. Але і конкуренти не дрімають. Той же «Калуш» відстає від нас на 1 очко і це для них також велика мотивація у цьому поєдинку.
 
До того ж, це буде перша гра «минайців» без Ігоря Харьковщенка. Нагадаємо, що він залишив свою посаду на цьому тижні. Тепер у команди – новий в.о. головного тренера. Як вплинуть кадрові зміни на тренерському містку на футболістів – побачимо вже в неділю.
 
Що стосується футболістів, то «Минай» і у цьому матчі не зможе розраховувати на оптимальний склад. Повернувся після дискваліфікації Роберт Гегедош, а ось на Василя Пиняшка не зможуть розраховувати – також через перебір жовтих карток.
 
«Калуш» у цій грі буде не менш мотивований. Окрім можливості обійти «Минай», гостям ще й слід перемагати через також невдалий старт у весняній частині чемпіонату. Підопічні Андрія Нестерука у 5 матчах здобули лише 1 перемогу (в гостях над «Поділлям») та 1 нічию (вдома з «Вересом»), все інше – програли. В тому числі і 2 останні матчі. І це при тому, що перед «калушанами» також ставлять високі задачі у цьому сезоні.
 
Додає інтриги цьому матчу й давнє протистояння команд. Клуби грали між собою ще в чемпіонаті України серед аматорів у 2017-му році. Загалом, матч 5 травня стане для команд 6-им матчем в історії. Поки що перемагає «Калуш» - у них 2 перемоги, зокрема і в останньому товариському матчі. «Минай» виграв 1 матч і ще у 2-х була нічия.
 
5 серпня 2017, ЧУ серед аматорів, Калуш - «Калуш» - «Минай» 2:2 (Мельник (1:0), Гегедош (1:1), Маковійчук (2:1), авто гол (2:2)
 
29 жовтня 2017, ЧУ серед аматорів, Ужгород – «Минай» - «Калуш» 0:0
 
22 липня 2018, Друга ліга ЧУ, Калуш - «Калуш» - «Минай» 1:0 (Танчин (1:0)
 
22 вересня 2018, Друга ліга ЧУ, Минай – «Минай» - «Калуш» 2:0 (Гегедош, (1:0), Кополовець (2:0)
 
16 лютого 2019, Кубок міського голови, Івано-Франківськ, «Калуш» - «Минай» 3:2 (Скакун (1:0), Кисленко (2:0), Нурієв з пен. (2:1), Омельченко (3:1), Лобода (3:2)
 
Гра розпочнеться в 16.00. Вхід на стадіон з 14.00. Буде і пряма трансляція. Гру показуватиме наш офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо». Посилання на неї – опублікуємо згодом.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: