Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Нива" Вінниця
23:09
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Нива" Вінниця
В четвер, 25 квітня, «Минай» проведе свій другий домашній матч у весняній половині сезону. Суперником буде вінницька «Нива».

Анонс матчу Другої ліги
До кінця чемпіонату залишилося 7 турів і враховуючи турнірну таблицю (три команди відстають від «Минаю» всього на 1 очко!), нашій команді слід брати у кожному матчі максимум очок. Наразі у «минайців» піднесений настрій: вони виконали задачу у Житомирі після не надто вдалого початку весняної частини Другої ліги. Тепер же слід цей успіх закріпити.
 
Футболісти зізнаються: розслаблятися ніхто не збирається. Як сказав автор переможного голу у ворота житомирського «Полісся» Вадим Страшкевич, попередня гра - це був міні-ривок, на якому не хочеться зупинятися. Тому «минайці» налаштовуються дуже серйозно.
 
Як і їх суперник. Вінницька «Нива» хоч і начала сезон з домашньої перемоги над «Чайкою» (1:0), то наступні дві гри програли: вдома «Ниві» (Тернопіль) 0:1 та тій же «Чайці» 1:2. Через це вінничани випали з лідируючої групи і відстають від першої 4-ки на 4 очки.
 
Команди у чемпіонаті грали між собою двічі. 8 вересня у Вінниці була зафіксована нульова нічия, а 10 листопада у Минаї наша команда у драматичному матчі виборола перемогу з рахунком 2:1. Мабуть той гол Яромира Лободи на останній доданій секунді пам’ятає кожен вболівальник нашої команди. Тим більше ця перемога дозволила піти на відпочинок у якості зимового чемпіона. Символізму цій події додає й той факт, що ворота вінницької «Ниви» захищав нинішній голкіпер «Минаю» Артем Кулініч. Ще у тій грі забивали Гегедош та Савошко.
 
До речі, Володимира Савошко у нинішній команді вже не має. Як і багатьох гравців. Практично 25 квітня закарпатці побачать нову вінницьку «Ниву», у складі якої 13 нових гравців та новий тренер – Колінз Нгаха. До речі, звільнився попередній наставник Денис Колчін якраз після поразки в Минаї…
 
Тим не менше, гра обіцяє бути непростою. Проте «минайцям» потрібна лише перемога. Якщо перемогою в Новоград-Волинському вони поправили своє турнірне становище, то грою у четвер «минайці» захочуть виправитися перед власними вболівальниками за поразку від «Чайки».
 
Попри ту гру у нашого колективу досі хороша домашня статистика: 10 перемог, 1 нічия та 2 поразки. Хочеться побачити нарешті 11 домашню вікторію.
 
Гра розпочнеться в 16.00. Вхід на стадіон з 14.00. Буде і пряма трансляція. Гру показуватиме наш офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо». Посилання на неї – опублікуємо згодом.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 591 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
Та комедіанти, сосуть бабки у свого президента, пів команди на ставках, пів у кабаках до рана,

1 Ужгород  
0
все нормально, програли 0-1, заграли на букмекерську кантору, як обично, ставочки пройши:)))))

الاسم *:
Email *:
كود *: