Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Полісся" Житомир - "Минай"
11:53
Анонс матчу Другої ліги "Полісся" Житомир - "Минай"
Цього тижня «минайці» проведуть свою гру в рамках 20 туру не на вихідних, а посеред тижня у четвер, 18 квітня.

Анонс матчу Другої ліги
Це пов’язано із проведенням 2 туру президентських виборів. І суперником нашої команди буде нинішній лідер групи «А» Другої ліги - житомирське «Полісся».
 
Практично це буде центральним матчем всього туру – зрештою, це битва фаворитів цього сезону. До того ж, команди розділяє всього 2 очки і від результату очної гри залежить подальше розташування команд у групі «А».
 
«Минайці» у разі перемоги можуть суттєво покращити свою нинішню позицію та повернути собі лідерство. Також це буде певним реваншем за невдалий початок другої половини сезону і, зокрема, за поразку у минулому турі.
 
Хоч і зробити це буде важко. По-перше, «Полісся» - команда дуже хорошого рівня. По-друге, у нашого клубу не надто вдала серія виїзних ігор. З 8-ми ігор сезону «Минай» програв у 4-ох, 3 матчі зіграв у нічию і лише 1 раз переміг – було це 28 липня, у 2 турі.
 
Цю статистику команда давно хоче зламати і гра у цей четвер чудовий для цього привід. «Минайці» дуже серйозно готуються до матчу і, за свідченням гравців, віддадуть всі сили для хорошого результату. Навіть попри відсутність дискваліфікованих Гавриленка, Нурієва, які отримали у попередньому матчі червоні картки, та Ощипка, який перебрав жовтих карток.
 
У «Полісся» теж буде відповідна мотивація. У минулому турі вони сенсаційно програли чернівецькій «Буковині» вдома 0:1, завдяки цьому дали можливість наблизитися до себе іншим командами у турнірній таблиці. Тому вони розуміють ціну невдалої гри з «Минаєм».
 
До того ж, команда значно підсилилася у це міжсезоння. Всі новачки - з команд Першої та Другої ліги, у яких є досвід ігор у вищому дивізіоні. Серед них і добре знайомий закарпатцям Олексій Савченко, який свого часу грав за «Говерлу», і перейшов до «Полісся» із одеського «Чорноморця».
 
Команди вже двічі зустрічалися протягом чемпіонату. На стадіоні «Минай», 1 вересня 2018-го року, наш клуб зіграв із «Поліссям» у нічию 1:1 – відзначилися Нурієв та Шаврін. На виїзді, 4 листопада, відразу після кубкової гри закарпатців із «Динамо, перемогу святкував клуб із Житомира – 1:0 і знову гол на рахунку Шавріна.
 
Тепер буде третя зустріч. І, мабуть, вона одна з найважливіших у сезоні.
 
Гра відбудеться на стадіоні «Авангард» у Новоград-Волинському. Розпочнеться о 16.00. 
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 504 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: