Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Балкани" Зоря
11:10
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Балкани" Зоря
Цієї середи, 4 вересня, «минайці» зіграють свій четвертий домашній поєдинок в рамках 7 туру чемпіонату.

Анонс матчу ФК
Суперник – міцний середняк Першої ліги ФК «Балкани» з села Зоря, що на Одещині. Це буде вже другий матч з командою з цього регіону. І нагадаємо, поки що на рідному стадіоні ми справляємося з клубами Одещини дуже добре.
 
Хоча і цього разу буде важка гра. «Балкани» - команда з більшим досвідом ігор в Першій лізі: у професійному футболі вони з 2016-го. Їх історія в дечому схожа з «минайською». В 2007-му клуб заснували, наступні 4 роки вигравали чемпіонат свого району, 2013-му вперше взяли чемпіонат Одеської області, через рік – чемпіонат України серед аматорів, в 2016- повторили це досягнення та відправилися підкорювати Другу лігу. І в перший же сезон потрапили у Першу (щоправда, посіли там 4 місце і піднялися у дивізіон вище через відправлення «Дніпра» в Другу лігу). Навіть отримали відзнаку від УЄФА як «кращий аматорський клуб Європи».
 
В минулому сезоні команда, яку очолює відомий спеціаліст Андрій Пархоменко, посіла високе 8 місце. В цьому ж – задача зайняти місце не нижче: як мінімум в першій десятці. Хоч у міжсезоння команда втратила ветеранів Любчака та Райчева, пішло ще кілька гравців із звичної обойми. Серед тих, хто прийшов – винятково місцеві: Демський, Серденюк, Гранчар.
 
Поки у команди справи йдуть не надто вдало: «Балкани» після останнього туру на 14-ій сходинці у турнірній таблиці. За 6 ігор «балканці» 3 рази поступилися, 2 матчі звели в нічию і лише одного разу святкували перемогу – над запорізьким «Металургом» вдома. До речі, на виїзді команда грає не надто: провели 2 матчі і обидва програли з рахунком 0:3 – «Агробізнесу» та «Черкащині». Звісно, суперник «Минаю» буде прагнути виправити цю ситуацію вже на нашому стадіоні.
 
«Минайці», у свою чергу, перебувають на ходу. Команда у останніх двох іграх Першої ліги здобула 4 очки, пройшла у Кубку далі. Покращилася і домашня статистика: закарпатці у останніх 2 матчах на «Минаї» здобули 2 перемоги. До речі, звитяга над «Кременем» півтори тижні тому була для нашої команди 15-ою на рідній арені. Чекаємо на 16-ту?
 
Гра розпочнеться о 17.00. Посилання на пряму трансляцію опублікуємо пізніше.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 458 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: