Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Маріуполь"
19:18
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Маріуполь"
В цю суботу, 17 жовтня, наша команда зіграє свій другий домашній матч в сезоні.

Анонс матчу ФК Суперник – ФК «Маріуполь». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард».

Це буде перша гра команд між собою. Щоправда, не перша зустріч тренерів Василя Кобіна та Остапа Маркевича. Останній очолював свого часу у Першій лізі і «Агробізнес», і «Чорноморець». Що цікаво, жодного разу молодший Маркевич закарпатський клуб не переміг.

Зараз він очолює свою, можна сказати, найсильнішу команду – «Маріуполь». Азовці хоч і розпочали чемпіонат з розгромної поразки «Олександрії» 1:4, але з часом їх гра та результати налагодилися – дві поспіль перемоги (над «Зорею» та «Дніпром-1»), виїзна нічия з потужної нині «Ворсклою» та скандальна поразка 0:1 від «Колоса», коли пропустили наприкінці гри з не надто очевидного пенальті. Наразі посідають 7 сходинку і всього на 4 очки відстають від 1 місця.

Наша команда готується дати бій команді, яка в цьому сезоні розраховує на єврокубки. Поки що в цьому сезоні ми не втрачали очок вдома.  Звісно, є бажання продовжити традицію і далі.

«Минайці» готувалися два тижня вдома, як і їх суперник, і у повному складі. А ось з «Маріуполь»  - ні, адже у молодіжну збірну викликали відразу 5 гравців.

Ще одна інтрига матчу – повернення на Закарпаття Петра Стасюка. Футболіст, який свого часу встановив рекорд матчів за «Минай» (його вже побив Василь Пиняшко), після переможного сезону у Першій лізі перейшов у «Маріуполь». Звісно, Петра, який є улюбленцем вболівальників «Минаю», радо зустрінуть в Ужгороді.

На жаль, гра пройде без вболівальників. Таке рішення прийняли відповідні інстанції, керуючись постановою Кабінету міністрів №641 щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в умовах карантину та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Плюс Ужгород  досі у «помаранчевій» зоні, а там проводити матчі заборонено.

 
Цікаві факти про гру:

Денис Кожанов є вихованцем маріупольського футболу, грав також за основну команду.  

Команди Остапа Маркевича в офіційних матчах двічі зустрічалися з «Минаєм». У Першій лізі його «Агробізнес» програв закарпатцям на стадіоні «Минай» 2:1, а «Чорноморець» вдома зіграв з ними внічию 1:1. Вигравав лише в товариських матчах – перед стартом Першої ліги «Минай» програв вдома «Агробізнесу» 2:3.
 
Екс-«минаєць» Петро Стасюк провів за «Маріуполь» вже 5 матчів у основному складі.

Останній раз «Маріуполь» грав в Ужгороді на «Авангарді» в квітні 2015-го року. І програв тоді «Говерлі» 1:2. Що цікаво, голом тоді за азовців відзначився ужгородець Чурко. До речі, в цьому сезоні він заявлений за «Шахтар».

Всі матчі в цьому чемпіонаті «Маріуполь» поки провів на виїзді.

Гра розпочнеться о 14.00. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2».

ВАЖЛИВО: Гра між «Минаєм» U-21 та «Маріуполем» U-21 відбудеться в пятницю, 16 жовтня, на стадіоні «Минай». Початок о 14.00.

Матч між «Минаєм» U-19 та «Маріуполем» U-19 відбудеться в суботу, 17 жовтня, також на стадіоні «Минай». Початок о 11.00.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 400 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: