Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Металіст 1925" Харків
15:59
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Металіст 1925" Харків
В цю п’ятницю, 10 липня, наша команда вдома зіграє з ще одним принциповим суперником – харківським «Металістом 1925».

Анонс матчу ФК Кожен матч – як останній вирішальний бій. Так буде і в 23 турі. В цю п’ятницю, 10 липня, наша команда вдома зіграє з ще одним принциповим суперником – харківським «Металістом 1925».

Принциповість полягає в тому, що і харківська команда, і ми боремося за одні задачі – потрапити у трійку лідерів. Наразі «Металіст 1925» випереджає нас на 3 очки і посідає 2 сходинку, а ми 6. Тому не важко здогадатися, що ця гра буде, як люблять казати, за 6 очок.

«Металіст 1925» показує зараз непоганий результат. Після карантинної перерви виграли 3 матчі з 3-ох: вдома у запорізького «Металурга» та «Гірника-Спорт», на виїзді у «Черкащині». Тепер підопічні Андрія Демченка вперше зустрінуться з командами з топ-6 Першої ліги.

Варто відзначити, що у першій частині чемпіонату харків’яни мали просто казкову виїзну статистику – виграли 5 з 10 гостьових матчів, ще у 3-ох здобули нічию. Вперше на виїзді програли аж 11 листопада у Львові  «Руху». Виграли вони єдиний виїзний матч і в цьому році – у «Черкащини».  

«Металіст 1925» в Минаї ще не грав. А ось з нашою командою – в першому колі чемпіонату. Тоді «минайці» святкували перемогу у дуже драматичному матчі 3:2, обігравши харків’ян у більшості. У нашої команди відзначився Гавриленко,  Нурієв та Гегедош.

Звісно, підопічні Демченка будуть прагнути взяти реванш. Як і «минайці», які розраховують на максимум очок. В останньому турі закарпатці нарешті перемогли після карантинної перерви, що має допомогти нашій команді психологічно. Ми поступово набираємо форму і у цю п’ятницю маємо продемонструвати хороший футбол. Дискваліфікованих нема, і в матчі 23 туру нам має допомогти захисник Никитюк.

До того ж, слід поправляти домашню статистику – в цьому сезоні у нас 11 перемог на рідному стадіоні, 2 нічиї та 2 поразки. На жаль, чудова 12-матчева безпрограшна серія зупинилася на півфіналі Кубка з київським «Динамо». І на рідній арені ми не виграємо вже 2-гу гру. Чому б не виправити це? До речі, якщо рахувати виключно матчі чемпіонату, то ми не програємо вже 10 ігор поспіль на стадіоні «Минай».

Поєдинок пройде без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Наші  вболівальники зможуть переглянути матч у прямому ефірі на всеукраїнському телеканалі «Футбол 1». До речі, це вже друга гра, яку буде показувати телеканал зі стадіону «Минай». Початок ефіру в 17.55.

Інформаційний департамент ФК «Минай»
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 454 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: