Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Олександрія"
20:36
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Олександрія"
В цю неділю, 13 вересня, наша команда нарешті зіграє свій перший історичний поєдинок в Українській Премєр-лізі.

Анонс матчу ФК Суперник доволі серйозний - ФК «Олександрія». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард».

Для нашого клуба це буде серйозний іспит. «Олександрія» вже давно є командою, яка з року в рік є претендентом на участь в єврокубках. Тому, звісно, гра для дебютанта УПЛ буде доволі важкою. Минулий сезон «Олександрія» закінчила на 5-му місці і лише невдалий плей-офф позбавив їх участі у Лізі Європи.

Тому в цьому сезоні «олександрійці» захочуть покращити свої результати і на Закарпаття приїдуть за максимумом очок. Те, що команда Володимира Шарана налаштована серйозно, довів і перший тур чемпіонату – вдома вони розгромили «Маріуполь» 4:1, зіпсувавши дебют в УПЛ нашому екс-гравцю Петру Стасюку.

Проте легкою ця гра для «Олександрії» не буде. «Минайцям» не вдалося дебютувати в УПЛ в першому турі через спалах коронавірусу у «Львові». Але на гру з «Олександрією» додаткова мотивація ще й тому, що дебютуємо вдома. Так, граємо не на непереможному для суперників стадіоні «Минай», але чому б не продовжити чудову серію на стадіоні «Авангард»? В цьому матчі за наш клуб можуть дебютувати цілий ряд футболістів і це плюс додаткова мотивація для ряду футболістів.

Команди ще не зустрічалися між собою в офіційних матчах, хоч і «олександрійців» багато що пов’язує із нашим краєм – детальніше про це читайте нижче.

Нагадаємо, що гра пройде з обмеженою кількістю  вболівальників – 25% від загальної кількості місць стадіону «Авангард».  Інформація щодо квитків – ось тут.

Гра розпочнеться о 14.00.  Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1».

Цікаві факти про суперництво:

- Свого часу за молодіжну команду «Олександрії» грали відразу три «минайці»  - брати Луціви та Рустам Ахмедзаде. А за основну команду – Олег Допілка.

 - Наразі у молодіжці «Олександрії» грає  вихованець ужгородського  СДЮШОРа Олександр Кобеляш

- Нинішній наставник «Олександрії»  Володимир Шаран в 2007-2008-му роках очолював ужгородське «Закарпаття»

-  «Олександрія» востаннє грала в Ужгороді, а саме на стадіоні «Авангард», 5 грудня 2015-го року

-  Востаннє  закарпатська команда перемагала «Олександрію» в жовтні 2010-го року. У ці грі приймали участь екс - «минайці» Бабенко, Микуляк, Гибалюк та Бобаль.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 349 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: