Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Рух"
08:44
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Рух"
В цю неділю, 1 листопада, наша команда зіграє свій третій домашній матч в УПЛ.

Анонс матчу ФК Суперник – дуже принциповий. Це – львівський «Рух». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

Принциповість полягає у багато чому. По-перше, географічна близькість. Не один десяток років поєдинки між закарпатськими та львівськими футбольними клубами завжди були гарячими. По-друге, «Минай» і «Рух» в минулому сезоні у Першій лізі боролися за перемогу в чемпіонаті і, як ми пам’ятаємо, переможцями у дуелі вийшли саме закарпатці.

Ну і, звісно, наразі клуби є конкурентами в УПЛ. «Минай» сьогодні на 12-ій сходинці в турнірній таблиці, «Рух» - на 13-ій. А такі матчі, як кажуть у футбольних колах, завжди бувають за 6 очок.

До того ж, «Минай» ще ніколи не перемагав у львівської команди. В минулому сезоні команди зустрічалися двічі – в Минаї зіграли 1:1, а у Львові програли 0:1. В товариських матчах, яких було мінімум два, ми також двічі програли.

Тому перемогою на такому рівні ми можемо взяти реванш у львів’ян за минулі матчі. У «Руха» поки справи йдуть не надто добре: всього 2 очки за 7 турів. Дві нічиї команди здобула вдома – з «Львовом» та «Шахтарем». А ось всі виїзні матчі, а їх було 3, вони програли  - при чому, ще й пропустили 12 голів. А в останньому турі поступилися луганській «Зорі» з рахунком 0:4.

У «минайців», звісно, настрій краще. Так, вони здобули в двох останніх матчах лише 1 очко, проте саме у останній виїзній грі, з ковалівським «Колосом», продемонстрували на думку багатьох українських експертів та журналістів найкращу гру сезону.  Це вселяє оптимізм не тільки у вболівальників, а й у самих гравців. І чи додасть це сил – побачимо вже цієї неділі.

Дискваліфікованих на цю гру в «Минаї» не має, а ось «Руху» не допоможуть в Ужгороді відразу 4 футболісти: Мисик, Гагун, Мартинюк та Бойчук.

На жаль, гра пройде без вболівальників згідно постанови Кабінету міністрів №641 щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в умовах карантину та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Проте вболівальники зможуть подивитися її у прямому ефірі. Гру буде показувати «Футбол 1». Матч розпочнеться о 14.00.

Цікаві факти про гру:

- Це буде третя офіційна зустріч клубів. Поки що в історії протистоянь лідирує «Рух» у них 1 перемога (1:0), а ще у одному матчі була зафіксована нічия – 1:1.

 - Серед «рухівців» у ворота нашої команди вже другий матч поспіль забиває Юрій Копина

 - Нинішній лівий захисник «Минаю» Тарас Саків розпочинав сезон у львівському клубі. Проте після 1 туру перейшов у наш клуб.

 - У «Минаї» в минулому сезоні грало ще два футболісти з «Руху» Роман Никитюк та Богдан Оринчак. Але обидва у міжсезоння залишили Закарпаття. У складі львів’ян є лише Володимир Заставний, який свого часу грав за ужгородську «Говерлу»

 - Як і «Минай», «Рух» колись ставав чемпіоном своєї області – при чому, 4 рази!

ВАЖЛИВО:

Також відбудуться зустрічі «Минаю» і «Руху» в рамках чемпіонатів U-21 та U-19. Команди U-21 зіграють між собою в суботу, 31 жовтня, на стадіоні в Минаї. Початок о 13.00.

Команди U-19 зіграють там же, але 1 листопада, в неділю. Початок о 11.00.
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 311 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: