Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Волинь" Луцьк
10:24
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Волинь" Луцьк
В четвер, 13 серпня, команда Кобіна зіграє останній матч в сезоні.

Анонс матчу ФК Останній і, мабуть, найважливіший. В рамках 30-го туру Першої ліги «минайці» зустрінуться з луцькою «Волинню». Матч відбудеться на стадіоні «Минай».

Так вже склалося, що це буде не просто центральним матчем туру, а й безпосередньо битвою за УПЛ. У турнірній таблиці ситуація наступна: «Минай» - 2-ий і має у своєму активі 59 очок, «Волинь» - 4-та і має 57 очок. Враховуючи, що «Рух» та «Інгулець» в останньому турі гратимуть з командами не з топ-7, то не очікуємо, що вони втратять очки. А «Агробізнес» на підвищення класу не претендує – вони не проходили обов’язкову атестацію.

Отже, доля ще одного місця для проходження в УПЛ буде залежати саме від результату поєдинку закарпатців. Хто переможе, той і буде у трійці лідерів. Нічия також задовольнить «Минай», а луцькій команді слід лише вигравати.

З відповідним настроєм команди і готуються до цього поєдинку. «Волинь» зараз на ходу: виграли 5 з 6 останніх ігор. При чому три останні із загальним рахунком 10:0. Щоправда, варто додати, що це були матчі з командами не з топ-8. Востаннє, коли «Волинь» грала з кимось з лідерів – це із «Агробізнесом» на їх полі. І тоді футболісти Андрія Тлумака поступилися із рахунком 0:3.

Проте зараз його команда розуміє ціну помилки. І незважаючи на те, що «Минай» за 13 матчів вдома програли лише 1 раз, гості будуть битися виключно за 3 очки. Адже задача у «Волині» на сезон одна – вийти в УПЛ. І вони будуть все робити для цього.

«Минайці» це розуміють. І також прагнуть залишитися в трійці лідерів та пробитися в дивізіон вище. Це б стало логічним яскравим завершенням важкого, але дуже хорошого сезону нашої команди. Який безумовно увійде в історію нашого клубу, як би ми не завершили гру з «Волинню».

Що цікаво, наша команда вже перемагала клуб з Луцька - 25 вересня на стадії 1/16 фіналу Кубка України. Тоді «минайці» перемогли з рахунком 1:0. На 84-ій хвилині відзначився Олег Маїк. На жаль, в чемпіонаті луцька команда була краща. Рівно через місяць в рамках 15 туру закарпатці на їх стадіоні поступилися 0:1. Єдиний м’яч на рахунку Дениса Кожанова.

Грали ми колись і товариський матч – в січні 2017-го на штучному газоні «Камелоту». Тоді все завершилося внічию 3:3.

Тепер же нас очікує дуже важливий поєдинок. Поєдинок всього сезону.

На жаль, карантин не завершився, тому гра відбудеться без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Саму гру вболівальники зможуть переглянути в прямій трансляції на телеканалі «Футбол 1».  Початок о 17.30.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 386 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: