Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчу ФК "Севлюш" - ФК "Минай"
16:12
Анонс матчу ФК "Севлюш" - ФК "Минай"
Вже завтра, 18 жовтня, у Виноградові відбудеться перенесена гра 16 туру чемпіонату Закарпаття.

Анонс матчу ФК
Головна футбольна битва цьогорічного чемпіонату відбудеться вже завтра, 18 жовтня, на виноградівському стадіоні «Юність». У надпринциповому поєдинку зійдуться головні претенденти на золото - «Минай» та «Севлюш». Тривалий час ці два клуби йшли з однаковою кількістю очок, але після візиту «Севлюша» до Середнього, «Минай» став одноосібним лідером.
 
Господарі мають негативні спогади від останнього приїзду минайців, коли вони програли у фіналі Кубку 0:4. Перед звітною зустріччю виноградівці мали вдосталь часу, щоб добре підготуватись, цілих півтора тижні. В останній грі чемпіонату у Рахові були відсутні головний диспетчер команди Юрій Чонка та нападник Михайло Чедрик. Команді Валентина Слюсара вже нікуди відступати, адже невдалий результат залишить їх на третьому місці.
 
Минай має значно складніший календар. Як і перед матчем із Середнім вони зіграли гру чемпіонату України серед аматорів, до того ж виїзну. Три гравці основи через травми цілком ймовірно пропустять цю зустріч - це Бабенко, Смокоровський та Кополовець. Не на руку ужгородцям буде недавня критика головним тренером дій арбітрів. Підопічні Миколи Гібалюка ще не програвали у цьому сезоні, лише в аматорах лідер групи «Рочин» завдав єдиної поразки ужгородцям у цьому році.
 
У першому колі на «Автомобілісті» команди показали два різні тайми, підсумком яких стала результативна нічия 3:3. У фінальній грі цьогорічного Кубку Минай був сильнішим 4:0. У минулому сезоні команди обмінялись домашніми перемогами - 4:0 за Севлюшем та 2:1 за Минаєм.


м. Виноградів, стадіон «Юність». Початок: юнаки 14:00, дорослі 15:30
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Минай»
 
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шкура В.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1368 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Сама нормальна команда в цьому чемпіонаті --- ФК "Середнє" !!! Грає цікаво, самобутньо... Завтра Севлюш і Минай мають зіграти так, щоб Середнє було на першому місці.... :))))

الاسم *:
Email *:
كود *: