Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чернігів"
10:22
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чернігів"
У поєдинку 8-го туру чемпіонату Другої ліги “Ужгород” на стадіоні “Авангард” прийматиме “Чернігів”.

Анонс матчу ФК Відповідно до календаря змагань закарпатська команда у першому колі повинна була грати саме на виїзді. Однак поїздка на північ України була скасована ПФЛ через червону карантинну зону, у якій перебуває наразі Чернігів. Відтак матч 8-го туру вирішили провести саме у обласному центрі Закарпаття.

“Ужгород” попередній тур пропускав через дострокове припинення виступів ФК “Калуш” у чемпіонаті. Підопічні Володимира Васютика мали можливість відпочити та подивитися на виступи конкурентів. Приміром, “Поділля”, яке здобуло три очки у турі, тепер наздогнало “Ужгород”. У обох команд по 15 балів, щоправда хмельницький колектив має на один зіграний матч більше.

Цими вихідними закарпатська команда провела спаринг-зустріч з ФК “Минай”. Поступилася мінімально 0:1, однак враження від гри залишилися позитивними. Тренер Володимир Васютик дав можливість оборонцю Максиму Минайленко відіграти цілий матч, позаяк саме він замінить у центрі захисту дискваліфікованого Владислава Шкіндера. Також наставнику “ужгородців” потрібно буде вирішити проблему у центрі півзахисту, де через вилучення так само пропускатиме поєдинок Віктор Ряшко. А на додачу, напередодні протистояння з “Черніговом” за результатами командного тестування коронавірус виявили у двох футболістів команди. Тож, кадрових втрат, звичайно, вистачає.

Суперник

ФК “Чернігів” наразі розташувався на 9-й сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму доробку 7 балів у 5-ти матчах. У попередньому турі команда зіграла на виїзді 2:2 з “Буковиною”.

“Чернігів” та “Ужгород” ще не зустрічалися. Команда з півночі України цього сезону дебютує у Другій лізі.

“Ужгород” — “Чернігів”

Матч обслуговуватиме арбітр з Києва Роман Галіцин. Йому асистуватимуть лайнсмени Віктор Аврамчук (Київська область) та Володимир Онищук (Житомир).

Поєдинок 8-го туру Другої ліги відбудеться у суботу, 24 жовтня, на стадіоні “Авангард”, щоправда без уболівальників. Таке рішення прийняла ПФЛ. Початок зустрічі о 15:00.
Прес-служба ФК "Ужгород"


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 347 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: