Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Діназ"
08:21
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Діназ"
У 2-му турі чемпіонату Другої ліги “Ужгород” прийматиме на стадіоні “Авангард” ФК “Діназ”.

Анонс матчу ФК Це перший домашній поєдинок для закарпатської команди.

У стартовому турі обидві команди здобули три очки: “Ужгород” на виїзді мінімально переграв “Оболонь-2” завдяки реалізованому пенальті Віктора Ряшка, натомість “Діназ” розгромив “Буковину” 5:1. За версією сайту “Sport Arena” три представники вишгородської команди (тренер та два гравці) увійшли до символічної збірної туру, також туди потрапив наш голкіпер Михайло Готра, який впевнено діяв у рамці воріт.

За підсумками достроково завершеного чемпіонату минулого сезону “Діназ” розташувався на четвертому місці, маючи у своєму активі 31 очко, “Ужгород” — на десятьому з 19-ма балами. Команди двічі протистояли одне одному: “ужгородці” не змогли здобути бодай один пункт. У обласному центрі Закарпаття “Діназ” переміг з рахунком 2:4, а вдома — 3:2.

“Діназ” практично повністю зберіг минулорічний склад. Серед гравців, які покинули команду, ― Сергій Долженко та Ілля Терещенко. Натомість приєдналися до вишгородського клубу Антон Брижчук, Євген Чепурненко та Ігор Кірієнко.

Головний тренер закарпатської команди прокоментував переможний матч стартового туру чемпіонату та майбутній домашній поєдинок.

— Виїзною перемогою у стартовому турі буде задоволений кожен тренер. Що стосується малюнку гри?

— Щодо гри моїх підопічних, то можу сказати, що завжди є моменти, над якими потрібно ще попрацювати, відшліфувати. Ми над цим працюємо. Цей процес довготривалий і безкінцевий. Тому що ідеальну гру можуть поставити тільки топ-клуби, і навіть, там у тренерів є претензії до гравців. Всі повинні безперервно удосконалюватися. Звичайно, ми будемо намагатися працювати над недоліками і виправляти їх.

— ФК «Діназ» у першому турі розгромив «Буковину» 5:1. Як оціните суперника?

— Це команда дуже хорошого рівня. Ми вже колективом переглянули гру з «Буковиною». Команда «Діназ» збалансована у всіх лініях, вміє добре оборонятися, швидко виходити в контратаку, є виконавці, які вдало виконують стандарти. Суперник дуже серйозний. Але ми готуємося знайти протидію, аби здобути позитивний результат.


Поєдинок другого туру чемпіонату Другої ліги між футбольними клубами “Ужгород” та “Діназ” відбудеться на стадіоні “Авангард” без вболівальників. У зв’язку з погіршенням ситуації з COVID-19 в Ужгороді на футбольний матч не пропускатимуть глядачів задля зменшення ризиків поширення хвороби.

Зустріч обслуговуватиме арбітр Василь Файда, якому асистуватимуть Назарій Цмоканич та Олександра Вдовіна.

Початок поєдинку о 17:00.
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 385 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: