Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Нива" Вінниця
18:08
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Нива" Вінниця
У поєдинку 5-го туру чемпіонату Другої ліги “Ужгород” прийматиме вінницьку “Ниву”.

Анонс матчу ФК Закарпатський колектив підходить до матчу у чудовому настрої, одноосібно очолюючи турнірну таблицю з максимальними показниками на старті змагань. У чемпіонаті вдома “Ужгород” востаннє грав більше трьох тижнів тому.


Форма команд

Закарпатська команда у рідних стінах впевнено переграла “Діназ”, на виїзді здолала міцних горішків “Оболонь-2”, “Буковину” та “Чайку”. Всі перемоги були з мінімальним гандикапом, що може звідчити лише про те, що “Ужгород” у порівнянні з минулим сезоном навчився витискати із моментів максимум та грати на морально-вольових.

Натомість вінницька “Нива” наразі у турнірній таблиці — на останній позиції. Команда не набрала ще жодного пункту, маючи різницю м’ячів 4:13.

До слова, на старті змагань зустрічалася “Нива” з трьома суперниками, з якими грав й “Ужгород”: вінницька команда програла “Оболоні-2”, “Діназу” та “Буковині”.

Варто зазначити, що 30 вересня “Нива” провела важкий поєдинок у Кубку України, у якому перемогла “Кривбас” на виїзді — 0:1. Команда вийшла у 1/8 фіналу турніру.


У минулому сезоні

У минулому сезоні “Ужгород” двічі зустрічався з “Нивою”: у вересні команди зіграли внічию 2:2, а у жовтні закарпатський колектив вдома поступився з рахунком 0:2.


Хто розсудить матч

Поєдинок 5-го туру обслуговуватиме арбітр Мирослав Липко з Івано-Франківська. Йому асистуватимуть Богдан Морозюк (Івано-Франківськ) та Юрій Кравченко (Львів).


Без вболівальників

Матч 5-го туру Другої ліги між “Ужгородом” та “Нивою” на стадіоні “Авангард” відбудеться без вболівальників. Відповідно до офіційного листа від ПФЛ у містах, які перебувають у червоній та помаранчевій зонах, заборонено проводити поєдинки за участі вболівальників.

Нашій команді не вистачатиме підтримки фанатів на трибунах! Однак змушені дотримуватися всіх заходів безпеки задля зменшення ризиків поширення коронавірусної інфекції.

Команда господар забезпечує пряму трансляцію матчу. Поєдинок відбудеться у неділю, 4 жовтня, о 15:00.
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 309 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: