Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Поділля"
09:27
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Поділля"
У п'ятницю, 16 серпня, на стадіоні «Авангард» ФК «Ужгород» прийматиме ФК «Поділля».

Анонс матчу ФК

Що було минулого сезону: 9 місце

Як провели літо: займалися вдома; у матчах проти рівних за рангом показали посередні результати – але це не той випадок, коли вердикт треба ставити за контрольними зустрічами.

Чого хочуть цього сезону: піднятися значно вище.

Хто прийшов: н./тр.Мандзюк (ДЮФШ Поділля/Случ Красилів А), в./тр.вор.Федоренко (Чорноморець Д2), з.Буценко (Металург Запоріжжя U-19 УПЛ), п.Зуєвич (Гірник-Спорт Д2), п.Опря (ост.кл.: Реал Фарма Д3), в.Яремов, з.Скороход, п.Ветошко, п.Зощук, п.Кватернюк (всі – Поділля юн.)

Хто пішов: в.Дворник (Енергія Д3), з.Червінський (Нива Вінниця Д3), з.Швець (Полісся Д3), п./н.Бабак (Сокіл футзал), з.Даценко, п.Панасенков, н.Гладкий

Чи стали сильнішими? Можливо. Дозаявлені досвідчені гравці – Зуєвич, Мандзюк, Федоренко. Вдалося зберегти навіть Каверіна, яким серйозно цікавилися клуби УПЛ і Першої ліги. Залишився навіть Морговський, який збирався на ПМпроЖ в Ізраїль. Це все добротні гравці, а до них же ще додалося кілька новачків – на кшталт досить технічного одесита Опрі. Попереду команда збереже боєздатність і навіть десь посилиться, але от послідовні втрати в захисті (спершу Гресь із Джурком, за ними – Швець, Червінський, даценко) можуть підкосити обороноздатність команди. Особливо – на фоні досвідчених конкурентів.

Яке найголовніше досягнення літа? Зберегли Каверіна – технічного й досвідченого гравця, поруч з яким значно впевненіше грають і Музичук з Морговським.

  • Головна втрата – Сергій Швець

Універсальний захисник, награний в обороні Поділля – от це реально значна проблема.

  • Головне придбання – Сергій Зуєвич

У хмельничан нема «золотої середини» – або ветерани, або жовторотики. Зуя – це якраз підсилення на зараз, може тримати на собі центр поля й утворити розкішний дует із здібним Липовузом.

  • Лідер – Олександр Музичук

Технічний, сміливий вінгер. Коли в ударі – рве всіх і вся. Відзначаємо саме його, пам’ятаючи, що є поруч досвідчені ветерани Воловик та Мандзюк.

  • Зірка – Віталій Каверін

Колись Ігор Суркіс, побачивши його за молодіжну збірну, перетягнув його з дубля Дніпра в Динамо. Ще один чемпіон Європи 2009 року. Видовищний, технічний футболіст групи атаки.


Прийдіть і підтримайте «Ужгород» безпосередньою присутністю на грі!

Квитки можна буде придбати у касах стадіону «Авангард» у день гри, а також замовити за телефоном – 0509395211 (Анастасія Староста, секретар ФК «Ужгород»).


Для тих, хто не зможе бути присутнім на грі, буде доступна пряма трансляція матчу на нашому сайті, а також офіційному сайті ФК «Ужгород».

ФК «Ужгород» (Ужгород) – ФК «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр
 – Леськів Я.А. (Львівська обл.)
Асистенти арбітрів: Бамбурак В.Б. (Чернівці), Кравченко Ю.С. (Львів)
Четвертий арбітр – Райда М.М. (Закарпатська обл.)
Спостерігач арбітражу – Скорейко Ю.М. (Чернівці)

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 543 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: