Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Поділля"
19:44
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Поділля"
У поєдинку 19-го туру групи А Другої ліги “Ужгород” у рідних стінах прийматиме хмельницьке “Поділля”.

Анонс матчу ФК Поєдинок надважливий, адже зустрічаються претенденти на вихід у Першу лігу, команди, які йдуть на вершині турнірної таблиці та мають однакову кількість очок — по 38.


Готовність команд

Підопічні Володимира Васютика у минулому турі зазнали прикрої поразки у виїзному матчі проти вінницької “Ниви” (4:1). Тож, можуть сповна реабілітуватися у домашньому поєдинку проти принципового суперника з Хмельницького.

У другому колі “ужгородці” здобули 16 очок у 7-ми матчах (5 перемог, нічия та поразка). У поєдинку проти “Ниви” закарпатська команда перервала свою 8-матчеву безпрограшну серію. У цьому сезоні у рідних стінах “Ужгород” здобув 7 перемог, нічию та одного разу поступився.

“Поділля” у минулому турі розправилось з чернівецькою “Буковиною” (3:1). Хмельницька команда у цьому сезоні ще жодного разу не відчула гіркоти поразки.

У другому колі змагань “Поділля” здобуло 12 очок у п’ятьох матчах (4 перемоги та нічия). У виїзних поєдинках цього сезону підопічні Віталія Костишина перемогли 6 разів, а також 4 рази зіграли внічию. Також “Поділля” не зіграло ще дербі проти “Епіцентра”: через спалах коронавірусу у складі суперника матч скасували. Представники “Поділля” написали скаргу до КДК Української асоціації футболу, однак її відхилили. Тепер же готують апеляцію, а, можливо, й звертатимуться до Спортивного арбітражного суду у Лозанні.

І “Ужгород”, і “Поділля” багато забивають (36 та 34 голи). Щоправда “Поділля” має найкращий показник захисту власних воріт: суперники відзначалися тільки 9 разів. Проте саме у складі “Ужгорода” наразі грає найкращий бомбардир Другої ліги: Адріан Пуканич має 11 голів, він забивав, зокрема, й “Поділлю” у матчі першого кола.

Що цікаво, одним з лідерів хмельницької команди є Віталій Каверін, який добре знайомий закарпатським вболівальникам. Він протягом двох сезонів захищав кольори “Говерли” у Прем’єр-лізі.


Суперник

“Поділля” — клуб з багатою футбольною історією. Заснований у 1960-му році. Команда грала у різних лігах чемпіонату СРСР під назвами “Динамо” та “Хвиля”. У період незалежності України “Поділля” грало декілька сезонів у Першій лізі. Останні 5 сезонів “Поділля” виступає у Другій лізі.

“Ужгород” та “Поділля” між собою зустрічалися тричі: у минулому розіграші Другої ліги була нульова нічия та перемога хмельницької команди (3:0). А у матчі першого кола цього сезону “ужгородці” поступилися на виїзді (2:1). Саме та поразка перервала п’ятиматчеву переможну серію закарпатців на старті чемпіонату.


Матч

Поєдинок 19-го туру відбудеться у понеділок, 26 квітня, на стадіоні “Авангард”.

Обслуговуватиме зустріч “Ужгород” — “Поділля” арбітр Олександр Павлюк з Києва. Йому асистуватимуть Юрій Ковальчук та Юрій Суряк з Львова. Делегат матчу — Віктор Кравченко з Львова.

Відповідно до “жовтого” рівня карантинного поділу, вболівальникам дозволено відвідати матч. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на сайті та YouTube-каналі ФК “Ужгород”. Початок матчу о 17:00.
 
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 322 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: