Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Полісся" Житомир
21:11
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Полісся" Житомир
У суботу, 3 серпня, на стадіоні «Авангард» ФК «Ужгород» прийматиме ФК «Полісся» (Житомир).

Анонс матчу ФК
"Полісся" Житомир

Що було минулого сезону: 3 місце

Як провели літо: займалися вдома з виїздами на контрольні матчі, причому, зіграли дуже сильно (7 перемог і 1 нічия), обіграли навіть саме київське Динамо!

Чого хочуть цього сезону: вийти в Першу лігу (при цьому головний тренер Анатолій Безсмертний це не підтвердив: «Наше завдання на сезон – це зробити хорошу команду. Команду, яка зможе гідно представляти місто Житомир у чемпіонаті Другої ліги. А чи є завдання, чи не має, то вже інше. Кожна гра важлива. От буде перша гра важлива, потім друга і так далі»).

Хто прийшов: з.Адаменко (Нива Вінниця Д3), з.Бринько (Мир Д3), з.Корохов (Металург Д3), з.Мосіюк (ост.кл.: Верес Д3), з.Швець (Поділля Д3), п.Даудов (Верес Д3), п.Задерецький (Кремінь Д2), п.Терзі (Металіст 1925 Д2), п.Чернецький (Мир Д3), п.Шаповаленко (ПФК Суми Д3), н.Галенко (Буковина Д3)

Хто пішов: в.Литвиненко (Альянс Д3), з.Гончаренко, н.Тарануха (обидва – Кремінь Д2), з.Притиковський (Мир Д3), п.Савін (Металіст 1925 Д2), п.Савченко (Оболонь-Бровар Д2), п.Суханов (Гірник-Спорт Д2), п./н.Соломка (Верес Д3), н.Шаврін (Авангард Д2), з.Ємельянов, з.Логінов, з.Ходуля, п.Захаревич, п.Лебеденко, п.Недоля, п.Сокуренко

Чи стали сильнішими? Сумнівно. Так, команда, за мірками Д3, досить сильна. Але влітку втратили провідних вінгерів і форвардів, скоротили вибір в центрі поля й різко оновили захист. В принципі, новачками це можна «залатати», але влітку мало часу на «притирку». Є один нюанс: не всі з тих, хто пішов, знайшли собі нові клуби (як ті ж Захаревич і Недоля, адже Арсенал знявся з турніру, а вони мали грати там). Можливо, їхнє повернення зможе збалансувати лінії.

Яке найголовніше досягнення літа? Потихеньку доводять до кінця реконструкцію стадіону «Полісся», а на «Спартак-Арені» команда вже навіть провела перші тренування.







































Головна втрата – Вадим Шаврін
Досвідчений форвард був найрезультативнішим гравцем команди й багато в чому визначав її атаку. Умів і заробити стандарт, і «протиснути» захист за рахунок потужності. Заміна, як така, є (Галенко), але він давно не забивав хоча б стільки, як Шаврін, за сезон – п’ять м’ячів.

Головне придбання – Марат Даудов
Стрімкий вінгер багато пограв у ПФЛ, спробував легіонерство, та й у Вересі виглядав непогано. Уміє обіграти, подати, виконати стандарт. Якщо Захаревич не повернеться, всі надії на фланзі будуть тільки на Даудова.

Лідер – Максим Боровець
Пройшов школу Динамо, Металіста та Таврії, грав за кордоном. Ще один гравець, запрошений із Вереса, після відходу Недолі та Савченка залишається головною надією в центрі поля.

Зірка – Денис Галенков
Багато років був «сином полка» у Десні, минулого сезону всього раз забив за Полісся. Постійно переживає критику з приводу тактичної чуйки та завершення атак. При цьому на зборах забивав чимало й навіть переможний у ворота Динамо. Визначальний сезон для 23-річного швидкого форварда – або його «прорве» й він почне забивати, або…


Пряму трансляцію матчу забезпечує UZHNET+

Квитки можна придбати в Ужгороді за такими адресами: 

– пл. Корятовича, 21, ТЦ «Luxor Plaza», відділ Pierre Cardin.

Випити запашну каву та придбати квитки і програмки матчу на гру ви зможете у кав’ярні ТОТЕМ на проспекті Свободи, 35, а також у їх відділеннях за адресами:

– вул. Грушевського, 67 (маг. «Осетія»)

– вул. Легоцького, 19 (ТЦ «Токіо»)

– вул. Собранецька, 89 (ТЦ «Дастор»)

– вул. Ген. Свободи, 9Б (м-н «Сільпо»)

Замовити квитки за телефоном: +380509395211

У день гри із 14:00 квитки можна буде придбати у касах стадіону «Авангард»

Організатори матчу також подбали і про інші доступні точки продажу квитків. При вході на усі базари міста Ужгорода уболівальники футболу знайдуть афішу матчу, а біля них точку продажу квитків.

Ціна квитка доступна кожному! Усього 15 грн, а для школярів, жінок та ветеранів футболу – вхід безкоштовний! Окремий сектор забезпечено для учасників АТО.

Початок матчу о 18:00, але запрошуємо прийти о 17:30, аби зайняти зручні місця та із концертною програмою відкрити сезон 2019–2020!
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 573 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: