Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Рубікон"
14:07
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Рубікон"
У 23-му турі лідер групи А Другої ліги “Ужгород” вдома приймає “Рубікон”.

Анонс матчу ФК У контексті боротьби за вихід у Першу лігу для закарпатської команди кожна перемога на вагу золота.


Готовність команд

“Ужгородці” перебувають у чудовому настрої напередодні матчу. Свій останній поєдинок підопічні Володимира Васютика провели блискуче: на виїзді здолали одного з конкурентів — галицькі “Карпати” (0:3), натомість у перенесеному поєдинку 13-го туру інші два конкуренти — “Поділля” та “Епіцентр” — зіграли нульову нічию. Відтак закарпатська колектив наразі одноосібно очолює турнірну таблицю, маючи перевагу над головними суперниками.

У останніх 5-ти матчах “Ужгород” здобув 12 балів (4 перемоги та поразка). Після двох виїзних поєдинків закарпатська команда після майже місячної паузи прийме опонента у рідних стінах. Останній матч вдома був переможним — не встояло хмельницьке “Поділля” (3:1).

Високу планку утримують всі футболісти “Ужгорода”, особливо лідери команди. За підсумками минулого туру майже 38-річний Адріан Пуканич став найкращим гравцем Другої ліги, а Володимир Васютик — найкращим тренером.

“Рубікон” після 22-х турів посідає 11 місце у турнірній таблиці. У останньому матчі команда з Київщини здобула нічию у поєдинку проти чернівецької “Буковини” (0:0). Підопічні Сергія Литовченка в останніх 5-ти поєдинках здобули тільки 2 бали (2 нічиї та 3 поразки).


Суперник

“Рубікон” з Київщини — молодий клуб, заснований у 2017-му році. Виступав під назвою “Рубікон-Вишневе”. Команда провела три сезони у Аматорському чемпіонаті України (2017-18, 2018-19, 2019-2020). Нинішній сезон у Другій лізі — дебютний для “Рубікона”.

“Ужгород” та “Рубікон” між собою грали тільки раз: у матчі першого кола цього сезону закарпатська команда на виїзді впевнено здолала суперника (1:4).


Матч

Поєдинок 23-го туру обслуговуватиме Сергій Подригуля з Луцька. Йому асистуватимуть Володимир Бамбурак з Чернівців та Владислав Дрикін з Рівного. Спостерігач матчу — Василь Маковій з Чернівців.

Протистояння “Ужгород” — “Рубікон” відбудеться у суботу, 22 травня, на стадіоні “Авангард”. Початок матчу о 17:00. Пряму трансляцію дивіться на клубному ютуб-каналі.
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 314 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: