Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Волинь-2"
09:17
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Волинь-2"
Ужгородці розпочинають друге коло змагань Другої ліги домашнім поєдинком проти команди “Волинь-2”.

Анонс матчу ФК Матч 13-го туру групи А відбудеться на стадіоні “Авангард” 18 березня.


Готовність “ужгородців”

Закарпатська команда посилено готувалася до весняної частини чемпіонату. Підопічні Володимира Васютика з 25 січня до 17 березня провела чотири етапи тренувального збору. ФК “Ужгород” провів 8 спаринг-матчів, зокрема, два — проти тернопільської “Ниви” (поразка 1:2 та нічия 2:2). За словами головного тренера, команда готова до другого кола на 80%.


Кадрове підсилення

“Ужгородців” після першого кола покинув Ігор Вагін, натомість взимку команда доукомплектовалася чотирма гравцями: приєдналися Олег Допілка, Максим Лютнянський, Сергій Майборода та Олег Вишневський.

“Люди, які прийшли в команду, розуміють, для чого вони прийшли. Нові гравці влилися у наш колектив. З тих можливостей, які у нас є, ми вижали максимум”, — розповів Володимир Васютик.


Завдання

“Ужгородці” прагнуть вийти у Першу лігу. Таке завдання перед командою поставило керівництво футбольного клубу. Зокрема, капітан “Ужгорода” Адріан Пуканич зазначив, шо у команді закладений фундамент і є кістяк, з яким спокійно можна грати в Першій лізі.

Перші три матчі другого кола “Ужгород” зіграє вдома. Брати максимальні очки у поєдинку проти “Волині-2” — обов’язково.


Суперник

Молодь “Волині” також серйозно готувалася до весняної частини чемпіонату. Команда провела декілька спаринг-матчів у рамках підготовки до другого кола. Є у підопічних Альберта Шахова й кадрова втрата: команду покинув найкращий бомбардир Назарій Богомаз. Він на правах оренди гратиме у Першій лізі за “Гірник-Спорт”.

“Волинь” з-поміж гравців “Ужгорода” близька Віктору Ряшку. Він на початку своєї кар’єри провів два сезони у молодіжному складі команди.


Турнірна ситуація

“Ужгород” напередодні старту другого кола змагань йде на 4-й сходинці, маючи у своєму активі 22 бали. Від двох лідерів закарпатці відстають на три очки, натомість мають один поєдинок у запасі. “Волинь-2” розташувалася на 8-й сходинці, у команди 10 залікових пунктів.


Матч

Обслуговуватиме поєдинок бригада арбітрів на чолі з Андрієм Федоруком з Київської області. Асистуватимуть Олександра Вдовіна, Назарій Цмоканич з Львова. Делегат матчу — Володимир Пиндиківський з Бучача.

Зустріч відбудеться 18 березня на стадіоні “Авангард”. Через те, що Закарпаття перебуває у червоній зоні, матч пройде без вболівальників на трибунах.

Початок зустрічі о 16:00. Пряму трансляцію дивіться на клубному ютуб-каналі.
Пресслужба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 354 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: