Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Кубку України "Минай" - "Динамо"
16:31
Анонс матчу Кубку України "Минай" - "Динамо"
У середу, 31 жовтня, закарпатські вболівальники стануть свідками історичного протистояння.

Анонс матчу Кубку України
Минай отримав одного з найскладніших суперників в одній восьмій Кубку України. Зважаючи на дуже гостру боротьбу за лідерство у Другій лізі України нашій команді буде складно на певний відрізок турнірної дистанції виступати на два фронти. Та у киян цих фронтів в рази більше, зважаючи також на задіяність їхніх гравців у збірних. Тому важко визначити кому буде важче перемикатися: Динамо на команду з Другої ліги чи Минаю на лідера Прем’єр-ліги.
 
Звісно і підготовка до кубкового поєдинку буде відрізнятися від інших. Це вже буде далеко не рівень Прикарпаття чи дублюючого Миколаєва. Ужгородцям потрібно буде багато працювати над командними діями в захисті, щоб досягти прийнятного чи вірніше позитивного результату (а це може бути навіть мінімальна поразка).
 
Однозначно шанси на перемогу у минайців мінімальні і в більшій мірі це буде залежати від самого суперника - який склад він обере, в якому настрої підійде до цього матчу. Цілком ймовірно це буде далеко не основа, і в такому випадку закарпатському вболівальнику хотілося б побачити саме своїх земляків у динамівській футболці: 19-річного Сергія Булецу, який активно виступає за дублерів, та 17-річного Крістіана Біловара, який лише два тижні тому дебютував у складі дублю.
 
Останні матчі динамівців, які вони провели минулого тижня, були доволі суперечливі: у Франції вони здобули неочікувану перемогу, а вдома так само несподівано програли команді Юрія Путраша ФК Львів. За останні шість днів у обох матчах практично всі 90 хвилин відіграли Бойко, Сідклей, Вербіч, Шепелєв, Миколенко та Кедзьора. Тому мабуть їх поява зі старту у Минаю малоймовірна. Скоріш за все побачимо Бущана, Шабанова, Андрієвського, Піваріча, Морозюка, Супрягу, Дуеланда, Русина, Шапаренка, Буено та інших резервістів. Пропустить гру через дискваліфікацію захисник Тамаш Кадар.
 
Вже у суботу, 3 листопада, на Динамо очікує один з головних матчів сезону проти донецького Шахтаря. Без сумніву основна увага тренерського штабу буде спрямована на підготовку до цього поєдинку.
 
Ажіотаж до цього матчу не спадає від самого жеребкування і вболівальники зі стажем проводять паралелі з приїздом харківського Металіста у Берегово (1/16 Кубку України 2011/2012). У тому матчі по різні сторони барикад були теперішні минайці Володимир Корнутяк (Берегвідейк) та Роберт Гегедош (Металіст).
 
Також на сайті Минаю згадали останню перемогу ужгородського клубу над Динамо восьмирічної давнини, головним ковалем якої був Дмитро Бабенко.
 
Приїзд грандів українського футболу завжди викликав велику увагу закарпатських вболівальників, так і зараз задовго до матчу дістати квиток на кубковий поєдинок було справою не з легких. Хоча на матчі Другої ліги та попередні поєдинки Кубку України за участю минайців заповнюваність була не більше 70-80%.

Трансляція буде вестися на офіційному каналі YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо»


Арбітр - Юрій Іванов (Донецька область)

"Минай" - "Динамо"

Початок матчу о 14.00.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 919 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: