Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу "Севлюш" - "Рочин"
16:26
Анонс матчу "Севлюш" - "Рочин"
У середу, 12 вересня, виноградівці у першому матчі 1/16 Кубку України серед аматорів прийматимуть соснівський Рочин.

Анонс матчу
Вже завтра виходить на старт всеукраїнських змагань четверта закарпатська команда, що є своєрідним рекордом для нашої області. Суперник у Севлюша не простий, можна навіть сказати, що їм попався найсильніший аматорський колектив західного регіону. Після шести турів підопічні Володимира Підкіпняка очолюють групу 1 аматорського чемпіонату України, здобувши максимум у п’яти матчах. Лише у перших двох поєдинках вони пропускали від Покуття двічі і один в Ужгороді, у наступних матчах, де вони зустрічались переважно з аутсайдерми чемпіонату вони за три матчі забили тринадцять голів і не пропустили жодного. Найбільше слід остерігатися фактурного нападника Назара Цюпку та 20-річного півзахисника Сергія Мельника, які з чотирма голами є кращими бомбардирами Рочина.
 
У минулорічному розіграші Кубку України серед аматорських команд рочинці дійшли до півфіналу, де у протистоянні з ЛНЗ-Лебедин (який став срібним призером Кубку) програв двічі по 0:1.
 
Минулого року севлюшці отримали, хоч і невеликий та негативний, та все ж досвід виступів у цих змаганнях. Амбіції виноградівців з кожним сезоном зростають: лідерство з вагомим гандикапом у чемпіонаті тому підтвердженням. Підопічні Слюсара мали достатньо часу (10 днів) для підготовки саме до цього матчу, адже пропускали минулий тур чемпіонату області.
 
Поділитися досвідом зустрічі із Рочином зі своїми партнерами зможе Микола Гібалюк, який грав з ними минулої осені, коли очолював Минай. Варто відзначити хорошу форму Пуканича та Чедрика, які на двох забили майже половину всіх голів команди.
 
Великі, або точніше сказати більші, очікування будуть від виноградівських вболівальників, яких Севлюш привчив лише до переможних ігор. Тож у першому раунді цього протистояння закарпатцям потрібно буде здобути переможний результат, щоб виїзд на матч-відповідь став лише формальністю. 
 
 
12 вересня (середа), 16:00
м. Виноградів, стадіон «Юність»
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Рочин» Соснівка
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: