Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу-відповіді Кубку України серед аматорів. "Севлюш" - "Миколаїв"
09:44
Анонс матчу-відповіді Кубку України серед аматорів. "Севлюш" - "Миколаїв"
У середу, 30 серпня, виноградівці зіграють матч-відповідь попереднього раунду Кубку України серед аматорів.

Анонс матчу-відповіді Кубку України серед аматорів.
У порівнянні з кубковим матчем на Львівщині у грі з Середнім Валентин Слюсар на місці крайнього захисника Вайди випустив Бандуровича, в атаці замість Ребрика один тайм відіграв Ковня. Знову мінімальну кількість хвилин отримав Чедрик, який не готовий грати більше. Місце у воротах зайняв Козар, який не заявлений на аматорський Кубок. Та як бачимо забити бодай один гол їм не вдалось. Основна небезпека йшла після середніх та дальніх ударів від півзахисників. Скоріш за все наставник Севлюша знову випустить в атаці Ребрика та Реплюка, адже після втрати Луці та Чедрика варіативність в нападі пропала. Маємо надію, що підтримка власних трибун додасть виноградівцям сил в атаці.
 
Миколаїв, який іде на першому місці у чемпіонаті Львівщини після 17 турів, зіграв на виїзді з Погонь Львів, який займає шосту позицію. Тренер миколаївців зробим лише дві заміни у стартовому складі - замість Клима і Лещинського вийшли Шуга та Сень. Миколаїв переміг 3:0 завдяки голам Бойко, Міліщука та Балуха.
 
Миколаїв лише в першій половині чемпіонату зазнав певних очкових втрат: програв у 2 турі "Кордія-Муроване" 0:1, у 3 турі нічия з Юність" Гійче 2:2, у 8 турі поступились вдома "Юність" Верхня Білка 1:2 і в 11 турі зіграли внічию з "Рочин" Соснівка 2:2. У їх складі пристуні декілька гравців з досвідом гри у першій та другій лігах України: Шуга, Сагайдак, Балух, Вербний, Дячук-Ставицький. Деякі з них добре відомі закарпатському вболівальнику, зокрема Іван Шуга виступав у складі Говерли-Закарпаття у сезоні 2007/2008. Андрій Сагайдак, один із найбільш іменитих гравців у складі Миколаєва, відіграв за ужгородську Говерлу півроку у сезоні 2011/2012 у Першій лізі. Михайло Дячук-Ставицький відомий по виступав за Поляну у її чемпіонський сезон.
 
Обслуговувати матч буде тернопільська бригада Мирослав Липко, Микола Гудима, Василь Бельзецький, яка лише два тижні тому відсудила гру Минай – Рочин в Ужгороді. В одному з моментів лайнсмен помилково зафіксував офсайд у гравця Минаю, який вийшов один в один і заробив пенальті.
 
 
30 серпня. 17:00. Виноградів. Стадіон "Юність"
 
"Севлюш" (Виноградів, Закарпатська обл.) - "Миколаїв" (Львівська обл.)

Перший матч – 1:4
 
Головний арбітр: Мирослав Липко
Асистенти: Микола Гудима, Василь Бельзецький (Тернопіль)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1354 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 мікітос  
0
Вже пройшло 6 годин, А про гру відповідь ни слуху, ни слуху, А все тому, шо Севлюш опять попав, на сись раз 0-3, А кіби уграв уже би фанфари гуділи через 10 минут

الاسم *:
Email *:
كود *: