Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс перших чвертьфіналів Кубку Закарпаття
17:41
Анонс перших чвертьфіналів Кубку Закарпаття
У неділю, 1 квітня, відбудуться перші поєдинки Кубку області.

Анонс перших чвертьфіналів Кубку Закарпаття
У чвертьфіналі у половині матчів вже можна очікувати гостру боротьбу за вихід до наступного раунду. Саме такими є перші два поєдинки.
 
Бужора прийматиме у сусідній Ільниці тячівську команду, яка за традицією останніх кілька років збирає гравців зі всієї області: від Перечинщини і Ужгорордщини до Виноградівщини та Тячівщини. Одним з останніх підписань став вже екс-голкіпер іршавців Василь Русин, який у Зимовій першості ще грав за бужорців. У середу тячівці зіграли спаринг з Вітязь Концгазо і програли 0:1. Команда Михайла Рацина ж навпаки, робить ставку на місцевих футболістів, яких добре доповнюють минулорічні чемпіони юнацького чемпіонату. Після вильоту Середнє та Поляни з цієї гілки, саме ці клуби стають головними претендентами на вихід до фіналу.
 
В іншому конкурентному двобої зіграють два однойменні клуби зі Сходу Закарпаття, які на минулій стадії вибили фаворитів з Ужгородщини. Рахівці безумовно мають вищі шанси на перемогу, до того ж грають першу гру на виїзді. Хоча сильні опади і гра на натуральному полі трохи вирівняють сили команд. Та саме в таких складних умовах підопічні Панасюка вже виграли два кубкові матчі.
 
На штучному полі у Середньому фіналісти Зимової першості екзаменуватимуть два дружні між собою клуби. Минай вже зустрічався у Зимовій першості із командою Івана Ковача, якій зумів забити лише два голи. Додасть принциповості поєдинку поява у складі бобовищанців гравця футзального Алексу Володимира Бабича.
 
Ужгород зі скрипом пройшов до наступної стадії Кубку, де їх очікує Севлюш. Виноградівці змушені в екстреному порядку підводити до основи найближчий резерв, поки лідери лікуються. Можливою проблемою може стати відсутність ярко вираженого форварда. Ужгород, скоріш за все, буде грати від суперника, щільно обороняючись і шукати щастя у стандартних положеннях.
 
 
ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Вільхівці» – початок о 16:00, с.Ільниця
 
ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Карпати» (Рахів) – початок о 15:00, с.Дубове
 
ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – початок о 15:00, смт Середнє (штучне поле)
 
ФК «Минай» – ФК «Бобовище» – початок о 17:00, смт Середнє (штучне поле)
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 814 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: