Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс перших півфіналів Кубку Закарпаття
08:45
Анонс перших півфіналів Кубку Закарпаття
У неділю, 15 квітня, відбудуться перші півфінальні матчі Кубку області.

Анонс перших півфіналів Кубку Закарпаття
Обидва півфінали будуть надзвичайно принциповими, але різними за змістом. Багато вболівальників охрестили один з матчів фінальним, не важко здогадатись який.
 
Карпати та Вільхівці визначатимуть сильнішого у східній частині Закарпаття, звідки вже досить давно не було представників у фіналі Кубку. Минулий чемпіонат вони завершили зовсім поряд, тячівці лише на один бал випередили карпатівців (7-8 місця). В очних протистояннях підопічні Бучка також переважають суперника – 1:1 у Рахові та 2:1 вдома. Один з лідерів Рахова Василь Терпак виступав за вільхівчан у сезоні 2016.
 
Команда Панасюка у двох попередніх раундах кубку вирішувала долю матчів на власному полі, тож і зараз для них головним завданням буде здобути «суху» перемогу.
 
За традицією, Севлюш проводить свої домашні кубкові поєдинки у Петрові, який поки є фартовим для них, адже тут вони лише перемагають. Це буде перший матч на натуральному полі для виноградівців. У чвертьфіналі з Ужгородом підопічні Слюсара здобули дві мінімальні перемоги, при цьому постійно пропускаючи. Відсутність Гібалюка позначається на діях в захисті севлюшців.
 
Минай очікує дводенний марафон, в ході якого їх очікують два складні суперники. У суботу вони їдуть у Червоноград на гру з Рочином, з яким ужгородці ведуть боротьбу за лідерство у чемпіонаті України серед аматорів. За добу минайці здійснять ще один виїзд – на цей раз у Петрово. За такого графіку слід очікувати виходу на гру з Севлюшем гравців, які отримують менше ігрової практики. Очевидно, що команди будуть не в рівних умовах підходити до цього поєдинку. Чи виправданим буде проведення цього матчу в неділю, покаже сама гра. 
 
Минай має негативний досвід відвідин Петрова, де два роки тому зустрічався з виноградівцями в рамках чемпіонату і поступився 4:0. Арбітром того матчу був той самий, що і зараз - Вадим Запрутняк.
 
 
Початок матчів о 16:00.
 
ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Вільхівці»
Арбітри: Дребужан С., Бородайчук В., Кочетов В.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Минай» – с. Петрово, стадіон «Тиса»
Арбітри: Запрутняк В., Шкура В., Бобаль Ю.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 795 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ваня86  
0
Хоть я не вболівальник Мина..але це ідіотизм або з боку Федерації або вже піжонство Минаю які думають шо вони Барселона..одна гра виграна, якщо завтра і Кубкова то реальна Закарпатська Барса

1 Віола  
0
Дві гри всього за два дні по 90 хвилин з переїздами із змінами у складі.... Кополовець... в самий раз - до церкви...

الاسم *:
Email *:
كود *: