Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс перших півфінальних матчів Кубку Закарпаття 2019
22:12
Анонс перших півфінальних матчів Кубку Закарпаття 2019
У суботу, 10 серпня, відбудуться перші півфінальні матчі Кубку Закарпаття.

Анонс перших півфінальних матчів Кубку Закарпаття 2019
Після тривалої паузи великий обласний футбол повертається і одразу дасть змогу вболівальникам насолодитися півфінальними протистояннями у Кубку.
 
Севлюш після літніх канікул не дорахувався свого флангового захисника Лукіяника, натомість одразу знайшли йому заміну – це екс-минаєць Роберт Смокоровський, який може зіграти як в захисті, так і по всій бровці. Атакуючий потенціал посилить Юрій Віщак, який після чотирьох років виступів в Угорщині (останній клуб Балкані СЕ (4 ліга)) знову виступатиме за рідну команду. Точкове підсилення і порожній лазарет робить Севлюш безперечним фаворитом будь-якого турніру, проте лише обласного рівня.

Мункач вийшов з відпустки трохи раніше, перемігши на тому тижні міцну Поляну. Мукачівці припинили виступи у Першій лізі чемпіонату України U19 і зосередились на аматорських змаганнях. З новачків у них лише лівий захисник Олексій Січ, який не прижився в Ужгороді. А покинув команду Віталій Міклош, який відправився у зворотньому напрямку.
 
Лише 26 червня ці команди грали між собою у рамках чемпіонату у Виноградові, тоді голи Ковтуна та Чонки принесли три очки підопічним Слюсара.
 
У іншому півфіналі прогнозується більш рівне протистояння. У 7 турі у Вільхівцях команди влаштували гольову перестрілку, яка закінчилась перемогою господарів 3:2.
 
Витязь плідно попрацював на трансферному ринку вільних агентів, підібравши одразу чотирьох гравців, які не підійшли Ужгороду - Дудаш, Пінковський та брати Луціви. Із ФК Середнє перейшов досвідчений Денис Пахомов. Таке кадрове поповнення дає їм високі шанси на перемогу у першому матчі, і саме на власному полі їм потрібно забивати якомога більше. Адже виїзд у Вільхівці завжди є важким для будь-якої команди.
 
Тячівська команда минулого року святкувала на концівському полі перемогу 3:1. Одразу десять гравців Вільхівців та тренер є ужгородцями, для яких поєдинки з місцевими командами є досить таки принциповими, особливо коли на кону стоїть фінал Кубку, до якого вони прагнуть знову пробитися.

Початок матчів о 17:00
 
ФК «Витязь» (Концово) – ФК «Вільхівці» - м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст"
Арбітри: Митровський М., Котубей П., Вовчанський І.
Делегат – Кампов І.А.
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – МФА «Мункач» (Мукачево)
Арбітри: Запрутняк В., Бобаль Ю., Горгош М.
Делегат – Буковецький Р.Й.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 591 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: