Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс півфіналів Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
17:56
Анонс півфіналів Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
18 листопада на стадіоні смт Середнє відбудуться півфінальні ігри за участі районних команд області.

Анонс півфіналів Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
На попередньому етапі змагань припинили участь одразу три команди Ужгородського району, пощастило лише Великим Лазам, які уникнули чвертьфінального поєдинку. Тепер їх очікує протистояння з так само "великим" суперником з Лучок.
 
Мукачівські команди вперше зіграють поза межами свого району. Великі Лучки другий сезон підряд пробиваються до півфіналу. Минулого року на цій стадії їх зупинила негрівська Скала 2:6. Великі Лази є діючими переможцями цього турніру, згадуючи їхній шлях до чемпіонства, у півфіналі вони були сильнішими за Сільце 3:0.
 
Свалявська команда востаннє доходила до вирішальних матчів Ліги чемпіонів Закарпаття у 2015 році, тоді Сузіря пробилось у фінал, де лише у серії післяматчевих пенальті поступились новодавидківцям. Зараз футболісти Голубиного, які не є фаворитами цього півфінального матчу, спробують взяти своєрідний реванш і поборотися за медалі найвищого гатунку.
 
Для Ф.Медвідя ці змагання є найбільш успішними, адже вони найбільш іменита команда турніру, два рази підряд вигравши цей трофей (2015 та 2016 роках (у 2017 не грали через участь у Першій лізі області)). Тож команда Мердеєва є близькою до своєрідного лігочемпіонівського хет-трику.
 
 
ФК «В. Лучки» – ФК «В. Лази» – початок об 11:30
 
Арбітри: Райда М., Варга І., Шопа Т.
Делегат – Жига Г.М.
 
 
ФК «Голубине» – ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – початок о 13:30
 
Арбітри: Печунка В., Дребужан С., Мучичка Й.
Делегат – Шитєв Й.Л.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 658 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: