Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Анонс півфіналів УФЛ
17:10
Анонс півфіналів УФЛ
У п'ятницю та суботу, 10-11 березня, відбудуться півфінальні поєдинки Ужгородської футзальної ліги.

Анонс півфіналів УФЛ
У першому півфіналі зійдуться одноклубники з Минаю. Таке ж протистояння ми бачили у одній восьмій Кубку УФЛ, і тоді перша команда розправилася з другою командою 3:0. У Минай2 у порівнянні з тим матчем сталася лише одна зміна - замість Чедрика грає Шпак.
 
УжНУ перед вирішальними матчами доукомплектувалось мукачівцем Шведюком. Перемоги над Радванкою далася їм дуже важко. Наступним екзаменатором студентів буде більш досвідчений та іменитий Проспект.
 
У Вищій лізі УжНЕТ та Спортіка посперечаються за путівку у фінал. Знову ж таки очікується протистояння молодої команди проти більш досвідчених футзалістів. У матчі Верест та Коритнян важко визначити фаворита, обидві команди демонструють високу самовіддачу на полі і непоступливість.
 
У Першій лізі команда складена з юнаків Тімвір побореться з КІТ, який здобув найбільшу перемогу минулих вихідних. КС Ужгород на чолі з головним бомбардиром Матолієм позмагається з телевізійниками з Тиси.
 
Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція всіх поєдинків (https://www.youtube.com/channel/UCE42u-QQM1U_ziF_CPyIHeg).

 
П'ятниця (10 березня) СК "Карпати-Арена" Золота Гора (с. Барівнок)
 
Суперліга
 
20.00 - Минай1 – Минай2
21.00 - УжНУ - Проспект
 
 
Субота (11 березня) СК "Карпати-Арена" Золота Гора (с. Барівнок)

Перша ліга 
 
11:00 Teamwear - Кіт
11:50 КС Ужгород – Тиса

Вища ліга
 
12:40 Коритняни - Верест
13:20 - УжНет - Спортіка
 


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1316 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 УФЛ  
0
У зв'язку з тим,що на ці вихідні,як Зінедін,так і Юність зайняті іншими змаганнями. Всі півфінальні поєдинки можна також дивитись в режимі онлайн. Перепрошуємо за незручності.

1 Саша  
0
А чому на золотій горі

الاسم *:
Email *:
كود *: