Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфіналів «Зимової першості Закарпаття»
19:18
Анонс півфіналів «Зимової першості Закарпаття»
У неділю, 9 березня, відбудуться півфінальні матчі зимового кубка області.

У неділю, 9 березня, відбудуться півфінальні матчі зимового кубка області.

«Говерла» (U-19) Ужгород - «Верховина» Міжгір’я

Переможець групи смерті «Б» «Говерла» (U-19) в селі Кольчино, що знаходиться у Мукачівському районі, опонуватиме міжгірській «Верховині». Міжгірці, також у смертельній боротьбі з «В. Копанею», «Кісвою» та «Вишковом», вибороли бажану другу сходинку в своїй групі. Можливості команд на проходження до фіналу наразі розцінюємо як 70 на 30 % на користь «найвисотніших». У основний час можливості ужгородців на успіх будуть ще вищими. З гри міжгірці вигравали в 2-му турі від «Копані» – 3:1, та в 4-му «Вишково» – 1:0. Слід відзначити, що ні копанці, ні вишківці в зимових першостях ніколи не виблискували. А от перемога юнаків «Говерли» над вищоліговим «Середнім» дорогого коштує.

Якщо ж міжгірці створять подвиг і втримають нічийний результат у основний час, то їх шанси одразу зростуть – приблизно як 55 на 45 % на користь ужгородців.

Нагадаємо, що єдину поразку фаворит пари зазнав від «Севлюша» саме у післяматчевих пенальті – 1:1 (4:5). Досвід пробиття такої серії міжгірціями позитивний – в 1-му турі ними був битий переможець групи «А» «Оболонь-1» – 1:1 (6:5).

«Середнє» - «Оболонь-1» Хуст

У другому півфіналі, який відбудеться у Хусті, місцева «Оболонь-1» прийме «Середнє». Можливості команд на успіх розцінюємо як 45 на 55 % на користь гостей і це тільки з врахуванням того, що пивовари грають у рідних стінах. Якщо брати основний час, то шанси практично рівні. Клуб із Ужгородщини в основний час поступився команді з обласного центру – 1:2, та здобув трудову перемогу над «Севлюшем» – 3:2.

Пивовари в основний час перемогли тільки «Кісву» – 4:0, та своїх дублерів – 4:1.

Якщо команди не визначать переможця в основний час, то шанси «пивної команди» знизяться – десь 40 на 60 % на користь середнянців. Пивовари вже мають гіркий досвід післяматчевої лотереї в цьому році – крім згаданої вище поразки від міжгірців, це і програш в 5 турі від «Копані – 1:1 (3:5). Заради справедливості слід відзначити, що ці пенальті вже не мали турнірної мотивації для підопічних Йосипа Браєра. Світлим промінчиком для хустян є хіба виграш у 2 турі за підсумками лотереї від земляків із «Вишкова» – 1:1 (5:4).

«Середнє» за свою історію має цілий ряд перемог по пенальті, за наслідком яких клуб із Ужгородщини не тільки проходив до наступного кола, а й вигравав трофеї. Та як воно буде насправді дізнаємось у неділю.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Лобда  
0
Чому?

الاسم *:
Email *:
كود *: