Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
14:38
Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
17-18 березня на виноградівському та середнянському полях відбудуться півфінальні матчі Зимової першості Закарпаття.

Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття 2018
У головному півфіналі середнянці вперше зіграють поза рідними стінами. Окрім цього додає песимізму їхня остання зустріч, де вони не змогли переграти Ужгород в основний час. Тож у команди Василя Варги поки головною силою залишається оборона.
 
Севлюш продовжує захищати свій титул діючого чемпіона Зимової першості Закарпаття. Саме середнянців вони переграли у минулорічному фіналі 3:0 на їхньому ж полі. Підтримка у виноградівців вдома значно краща, ніж у середнянців вдома.
 
Саме ці клуби у новому чемпіонаті будуть головними претендентами на звання кращого. Після цього матчу можна буде побачити готовність цих команд до боротьби за головні трофеї сезону.

17 березня (субота)
 
Виноградів, стадіон «Пластмасовик»
 
«Севлюш» - «Середнє»
 
 
Минай проводить по дві гри в тиждень, і якщо в товариських матчах Ігор Харьковщенко тасує склад, то в офіційних зі старту виходять гравці наближені до основи. Навряд чи Заріччя буде для них складнішим суперником, ніж полянці.
 
Заріччя являється відвертим андердогом у цій зустрічі. Головний тренер зарічан Микола Цимбал також тренує і у ДЮСШ ФК Минай, тож для нього ця зустріч буде найбільш принциповою. Іршавці активно залучають до своїх лав легіонерів. Це буде перша зустріч для зарічан із таким статусним суперником.
 
18 березня (неділя)
 
Середнє, селищний стадіон
 
«Минай» - «Заріччя»

Початок матчів - 15:00.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 840 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: