Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфінальних ігор кубка Закарпаття
10:25
Анонс півфінальних ігор кубка Закарпаття
Сьогодні відбудеться матч-відповідь півфіналу обласного кубка.

Сьогодні відбудеться матч-відповідь півфіналу обласного кубка.

Матч зіграють у с. Волівці о 17:00 к.ч.

"Карпати" Воловець - "Середнє" (перший матч 0:1)

У першому матчі ФК «Середнє» у рідних стінах мінімально переграв ФК «Карпати» Воловець – 1:0. Але завдяки тому, що вони зберегли свої ворота у недоторканості, це і може зіграти основну роль щодо виходу в фінал. Адже забивши гол на виїзді, вони змушують горян забити тричі аби пройти до наступної стадії, а це зробити буде вкрай важко.

Гості з Ужгородщини спробують повторити успіх 2011 року, коли вони тріумфували в обласному кубку, але перед тим у півфіналі здолали все ті ж «Карпати». Щоправда це їм вдалось зробити у серії післяматчевих пенальті.

Очікуємо на відкритий футбол, господарям немає що втрачати та й «Середнє» не буде відсиджуватись у обороні.

Прогноз lobda.at.ua 1:1.

"Давидково" - "Поляна" (перший матч 0:3)

Перший поєдинок звершився впевненою перемогою чинного володаря трофею на домашньому полі 3:0. Це і дає підстави вважати їх потенційними фіналістами цьогорічного розіграшу кубка області. Команда з Давидкова не змогла нічого протиставити явному фавориту цієї пари, бодай відкрити лік своїм голам у півфіналі. Та немає нічого неможливого, тим більш у Давидкова був практично весь тиждень щоб вдало підготуватись до матчу-відповіді. Щоправда незрозуміло чи гратимуть лідери команди…

У «Поляни», в свою чергу, минулої неділі був не легкий виїзд в Середнє, де їм вдалося завоювати важливі три очки. Останній матч між цими командами на давидківському стадіоні у вересні минулого року завершився вікторією гостей з Поляни 0:2, тож і на цей раз свалявці, скоріш за все, ще раз підтвердять свою перевагу над суперником і стануть ще на крок ближче до чергового тріумфу в кубку Закарпаття.

Прогноз lobda.at.ua 1:2.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 763 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Лобда  
0
Тому що ФФЗ має на меті залучити більше вболівальників!

Є також питання про перенесення одного матчу на суботу в першій лізі.

До прикладу, матч у західній зоні між ФК "Віола" Худльово та ФК "Карпати" В. Коропець гратимуть у цю суботу (03.05)

2 Вова  
0
півфінал Давидково- Поляна не відбудеться..... Давидково відмовилося...ось і наш Закарпатський футбол нажаль, хочуть грають, хочуть заказують наперед золоті медалі і зникають після чемпіонств..Одно радує, що немає в області заробітчан уже з інших областей.

1 Вася  
0
чого півфінали проходять в різні дні?

الاسم *:
Email *:
كود *: