Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Суперкубку Закарпаття 2019
16:50
Анонс Суперкубку Закарпаття 2019
У неділю, 3 листопада, на оновленому стадіоні «Карпати» у місті Хуст пройде Суперкубок Закарпатської області з футболу.

Анонс Суперкубку Закарпаття 2019 У неділю на хустському стадіоні пройде гра за Суперкубок, де зустрінуться фіналісти Кубку, адже виноградівці знову збирають всі трофеї у цьому сезоні, залишився останній до оформлення золотого покеру.  

Витязь також здобув дебютні медалі у вишці – бронзу чемпіонату та срібло Кубку. І як мінімум ще один комплект нагород вони отримають у неділю, що, без сумніву, можна вважати успіхом, особливо зважаючи на те, як складувався сезон для них у першій половині року. 

Після великих поразок від Севлюша весною 9:0 та 5:0, влітку вже був менший розрив в рахунку – 6:4 та 4:2, а навесні взагалі 1:0, де севлюшці вирвали перемогу на останніх хвилинах. Як бачимо, за статистикою зустрічей у витязів помітний відчутний прогрес, і вони розраховують шкалу прогресії перевести вже у плюс у суперкубковій грі.  
Для Севлюша це нагода вчергове довести своє одоосібне верховенство у області, де багато вболівальників очікують від них вже наступного кроку – підвищення у класі.

Також варто відмітити протистояння у фіналі кращих снайперів чемпіонату – Руслана Соскиди та Михайла Чедрика. Більш досвідчений форвард обійшов севлюшця у гонці в більшій мірі за рахунок його земляків з Бужори, яким Руслан забив третину своїх голів за сезон – вісім.  


м. Хуст, стадіон "Карпати", початок о 14:00

«Севлюш» (Виноградів) – «Витязь» (Концово)

Арбітри: Митровський М., Шимон Ю., Бабич Т.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 886 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: